Prati nas i na Fejsu! Klik na Like!

Budite u toku sa najboljim prirodnim lijekovima i pripravcima.

24.04.2019 u 17:43 | Recepti, Zanimljivosti, Zdravlje | Komentara:

DRAMATIČNA ISPOVJEST SRBINA OBOLJELOG OD KANCERA: Izliječio sam rak prostate – EVO KAKO DA TO SAMI URADITE – VIDEO

Vladi Roksandiću (63) su prije devet godina slučajno otkrili da ima rak prostate. Nije htio na operaciju, već je počeo sa sirovom ishranom. Poslije osam i po mjeseci, kontrola je pokazala da tumora nema.

pacijent-640x445

Bolest sam otkrio slučajno. Nisam imao nikakve simptome. Jednom, poslije nekih napora na fudbalu osjetio sam bol u butnom mišiću. Ćerka je zvala hitnu pomoć, pregledali su me, uradili ultrazvuk i doktorka je kontstatovala da imam adenom na prostati i da treba ispitati šta je unutra. Uradio sam biopsiju, šest uzimanja uzorka i razultat je pokazao da je sve maligno, ispričao je Roksandić gostujući u emisiji TV Prve, „Na prvom mestu“.

Ljekari su mu predložili operaciju. Desilo se da se spontano čuo sa poznanikom koji mu je predložio biljnu ishranu kao rješenje problema.

Krenuo sam sa voćem, povrćem, sjemenkama, klicama, orašatim plodovima, gljivama i medom. Jedan dan sam došao sa posla, osjećao sam da imam temperaturu, drhtao sam, utoplio sam se sa pet ćebadi. Žena je htjela da zove hitnu. Mislio sam da umirem. Utonuo sam u san. Kada sam se probudio nisam bio svjestan gde se nalazim, šta se sa mnom dešava. Izvukao sam se ispod onih ćebadi i otišao u kupatilo, istuširao se i od tada se ne prehladjujem, niti se bojim prehlada, niti se sklanjam od prehladjenih ljudi, rekao je Roksandić.

Prva tri mjeseca nije išao na kontrolu jer ga je bilo strah od neuspjeha. Kada je otišao, rezultati su bili lošiji, ali on nije odustao od sirove ishrane. Nakon šest mjeseci, na drugoj kontroli, tumor je bio tri puta manji. Poslije osam i po meseci, na pregledu je ustanovljeno da tumora više nema, ispričao je svoju sudbinu Roksandić.

VIDEO:

Izvor: webtribune
Loading...
loading...

Vaš komentar na članak: