01.12.2020 u 22:46 | Recepti, Zdravlje | Komentari

DETOKS METODA ČUVENOG LJEKARA: ZA 5 dana kompletno čisti tijelo od nakupljenih TOKSINA I TEŠKIH METALA

Tokom života u našem tijelu se talože toksini koji usporavaju i ometaju rad organa.

rice-601254_1280

Ove štetne materije je moguće ukloniti promjenom načina ishrane, a metoda ruskog ljekara se pokazala kao izuzetno učinkovita.

Da bi se izbjegli mnogi zdravstveni problemi neophodno je s vremena na vrijeme rasteretiti tijelo i uraditi kompletni detoks.

Crijeva igraju važnu ulogu u funkcionisanju mnogih organa, stoga je važno da ona budu zdrava. Sistematsko čišćenje digestivnog trakta garantuje dobro zdravlje cijelog tijela i dugovječnost.

Loading...

Metoda doktora Vasiljeva se zasnivana sljedećim principima:

Mehanizam čišćenja zasnovan je na konzumiranju barene riže u roku od 5 dana, uz minimalno dodavanje soli i drugih začina, a najbolje bi bilo uopšte ih ne upotrebljavati.

Takozvana terapija rižom pomaže u poboljšanju metabolizma i funkcija bubrega i jetre, uklanja nakupljena toksična jedinjenja i pomaže u borbi protiv viška kilograma. Pored toga, odlična je prevencija za bolesti kao što su osteohondroza, artritis i bolesti genitourinarnog sistema.

Dakle u roku od 5 dana za doručak pojedite porciju riže koji ste prethodno obarili. Prije ovog obroka dozvoljeno je popiti čašu vode, a nakon njega 4 sata ne smijete ništa da jedete, niti da pijete.

Tek nakon 4 sata možete pojesti ručak koji bi trebao da bude lagan. Za večeru je najbolje popiti šolju jogurta. U roku od 5 dana organizam će se oporaviti, a toksini koji su se taložili u crijevima će nestati.

Uglavnom se dogodi da osoba postane gladna već nakon 2 sata od obroka, ali treba biti uporan. Ukoliko se ne ispoštuje period od 4 sata između doručka i ručka metoda neće dati rezultate.

Izvor: hayat

( LijekizPrirode.com )

Vaš komentar na članak: