24.10.2018 u 17:08 | Zanimljivosti | Komentari

VEČERAS MORATE OSTATI PRIBRANI, JER ĆE PUN MJESEC U BIKU NAPRAVITI HAOS: Pogotovo za ova 4 znaka!

Večeras je pun mjesec u Biku i možete očekivate i veoma turbulentan period, pogotovo ako ste Lav, Škorpija, Vodolija ili Bik. Mnogi znaci osjetiće napetost i stres ali ova četiri navedena posebnu potrebu da isteraju pravdu na svim poljima.

pun-mjesec

Preporuka je da noćas mirujete, smirite svoje misli i želje i samo se trudite da ostanete mirni i pozitivni. Misli koje noćas budete emitovali, odraziće se na vaše buduće događaje.

Sada imate priliku da izgladite i dovedete u harmoniju narušene odnose iz prošlosti. Kompromis je sada od presudnog značaja pa se potrudite da ga uspostavite. Pojedini Ovnovi mogu nešto da prodaju ili da žele da se oslobode nekih stvari u životu. Poradite sve što ste naumili jer se Uran ponovo vraća u vaš znak 6. novembra pa će opet napraviti zbunjenost i neke neočekivane situacije. Pronađite balans u svemu.

BIK

Loading...

Aprilski Bikovi su najviše pogođeni što se tiče donošenja odluka, da li ćete popustiti ili se čvrsto držati odluka. Vi imate i podršku Saturna iz Jarca pa bi mogli da odlučite što će trajati na duše staze. Bitno je da budete umjereni u svemu. Izražen je optimizam i jaka fizička snaga pa je iskoristite.

BLIZANAC

Možda donesete odluku kada je ljubav u pitanju. Jaka volja i želja vas prosto guraju da realizujete svoje ideje i ciljeve. Kako Mesec bude tranzitirao napred tako i vi napredujete u vašem poslu pa je ipak potrebno da se čuvate od grešaka. Sa svojom harizmom možete da napredujete u svemu.

RAK

Bitno je da ste vi sentimentalni i da se bavite emotivnim životom. Postoji osoba koja vas mnogo voli i misli na vas pa istinski očekuje i od vas da vi nju mnogo volite. Izbegavajte tvrdoglavost. Vi sada imate samopouzdanje pa možete sprovesti u djelo vaše zamisli i ideje.

LAV

Ako ste rođeni na samom početaku Lava onda može biti malo teži dan i vi želite da se svakog i svačega oslobodite. Mnoge stvari mogu sada da se riješe, uz krizu, a posebno emocije pa ako ste bili povučeni, stidljivi, ponosni i sa osjećajem krivice sada se može lijepo prevazići. Pojedini Lavovi mogu da se osjećaju nezadovoljno životnim standardom a neki sa društvom pa je vrijeme da se vi mijenjate da bi se sve oko vas transformisalo.

DJEVICA

Znajte gdje ste ranije pravili greške pa sada nemojte isto da radite. Mnoge Djevice baš sada mogu da oproste i zaboravite neke stvari. Moguće su neke iznenadne situacije pa ako još uvijek imate ponos, stidljivost, ili osjećaj krivice sada je vrijeme da to transformišete. Oslobodite se nezadovoljstva u društvu i nekim drugim odnosima.

VAGA

Vi sada imate dešavanja u sferi finansija pa ako imate neke dugove ili vama duguju to se može rješavati u narednim mjesecima. Vaša inteligencija je zadivljujuća pa možete suditi i donositi zaključke u nekim raspravama. Pojedine Vage brinu o svom izgledu, savjetuju se sa bitnom ženom. Izbjegavajte neumjerenu hranu i piće, štedite novac.

ŠKORPIJA

Sada ste sigurno pred nekim izborom koji se odnosi na vaš emotivni život. Moguća su i neka porodična okupljanja. Budite iskreni i vjerni u emotivnim vezama. Uživajte u lijepim kućnim okupljanjima, u lijepoj i ukusnoj hrani,  srdačnom gostoprimstvu i zagrljaju. Pojedine Škorpije mogu imati i nepovoljan period pa nemojte dozvoliti da to utiče na vas i vaše poslovne tokove.

STRIJELAC

Možete da pomažete ljudima koji imaju problema. Preporučuje se da se posvetite svom emotivnom i ljubavnom životu. Izbegavajte mnogo hrane i nove recepte. Možete povoljno da kupujete neku odjeću i obuću. Odmarajte se, čitajte knjige i izbjegavajte da dajete novac na zajam i previše da vjerujete. Sve dobro provjerite.

Izvor: srbijadans

Vaš komentar na članak: