06.10.2017 u 20:17 | Zanimljivosti | Komentari

Ako vidite ovu kuku u WC-u, odmah izađite van!

Najnovija “igračka” koja se lako naruči s Amazona omiljeno je novo oruđe pervertita

kuka-wc

Ono što izgleda kao obična kuka za vješanje torbice ili odjevnog predmeta skriva puno zlokobniju namjeru – ona je i novo omiljeno oruđe pervertita, izvijestila je britanska policija koja ima povećan broj dojava zbog voajerizma u javnim WC-ima, onima kafića i drugih ustanova.

Izgledaju nedužno

Naime, to se oruđe za špijuniranje može sasvim legalno naručiti preko Amazona, a pervertiti je postavljaju i u kabine za presvlačenje, piše Mirror.

Te se špijunske kuke mogu kupiti diljem svijeta, a prva uhićenja zbog njih odigrala su se u američkoj Floridi. Policija objašnjava kako biste, nakon uočavanja, trebali odmah napustiti WC ili kabinu te prijaviti ono što ste vidjeli policiji.

Naime, te kuke u sebi imaju minijaturnu kameru koja snima kroz rupicu na vrhu plastike. Tko god je postavio kuku kasnije može doći po nju i downloadati sve što je snimljeno uz pomoć nje na svoje računalo. Policija savjetuje da se kuke ne diraju, već samo pozove njih, jer bi se tako lakše moglo doći do sumnjivca. Na You Tubeu su se pojavili i video sadržaji koji otkrivaju kako se te kamere koriste:

Izvor: express/.mirror

Vaš komentar na članak: