29.09.2018 u 6:18 | Zanimljivosti | Komentari

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SE NAJBOLJE LJUBE: Jeste li među njima?

Da, da, neki su poljupci slađi od drugih. Koji je tvoj idealan partner od čijih poljubaca će ti se zavrtjeti?

ljubljenje

Profinjeno i polako, jezikom ili sramežljivo bez, strastveno i divlje… Svejedno koji način ljubljenja preferiraš, za svaki horoskopski znak postoji idealan partner. Koji horoskopski znak tebi odgovara za ljubljenje?

Ovan

Hrabra si i kod ljubljenja nimalo sramežljiva. Želiš partnera koji dijeli tvoju strast. Zbog toga ti je Blizanac idealan partner za ljubljenje. Naime, Blizanci su zaigrani i u stanju su te iznenaditi.

Bik

Zaigrana si i ponekad pomalo zahtjevna, ali zapravo samo želiš svidjeti se onome drugome. Zbog toga ti treba partner za ljubljenje koji voli eksperimentirati i koji će ti dati prednost. Savršen za to je muškarac rođen u znaku Djevice.

Loading...

Blizanci

Čestitamo, ti spadaš među žene koje se najbolje ljube! Otvorena si za sve i zbog toga idealna za sve druge horoskopske znakove. Međutim, najbolje ti odgovara tvoj vlastiti znak. Doduše, kombinacija Blizanci-Blizanci nije idealna za dugotrajnu vezu, ali za ljubljenje u svakom slučaju jest.

Rak

Treba ti netko tko ti za vrijeme poljupca pruža dobar osjećaj i tko preuzima vodstvo. Zbog toga je Škorpion najbolji izbor. Osobe rođene u znaku Škorpiona imaju sposobnost na nježan i romantičan način razbuditi sva tvoja čula.

Lav

Često si suzdržana i treba ti netko tko će ti pokazati kako se to radi. Tvoj idealan partner za vruće poljupce je Jarac. Vrlo je strpljiv i pobrinut će se za strastvene poljupce od kojih ćeš zaboraviti na sve oko sebe.

Djevica

Želiš biti osvojena, a svom partneru za to uzvraćaš sa jako puno ljubavi. Dakle, potreban ti je netko tko se ljubi strastveno poput tebe. Bik je tvoj idealan partner za to.

Vaga

Rado učiš i isprobavaš nove stvari. Zbog toga svaki horoskopski znak dolazi u obzir kao tvoj partner za ljubljenje. Ali, osobito dobro funkcioniraš s Ribom.

Škorpion

Strastveno se ljubiš i želiš partnera koji dijeli tvoju strast i uvijek je spreman za poljubac. Tvoj savršeni partner za to je Rak. Naime, on se također može potpuno uživjeti u to što radi.

Strijelac

Voliš pustolovine, ali kad je riječ o ljubavi, totalno si drugačija. Nije ti lako emotivno se vezati pa ti zato treba partner za ljubljenje koji će izvući iz tebe tvoju osjećajnu stranu. To će izvrsno napraviti Ovan ili Vodenjak

Jarac

Tvoja je snaga samopouzdanje te želiš ostaviti snažan dojam na svog partnera. Ako te pohvali za tvoje umijeće ljubljenja, to će za tebe biti najveći kompliment. Horoskopski znak koji ti najbolje može to potvrditi je Lav. Pošto je taj znak često nesiguran u sebe, rado ohrabri i pohvali druge.

Vodenjak

Ljubiti tebe je iskustvo koje bi svatko trebao jednom doživjeti. Najbolji partner za to je Strijelac. Taj zvjezdani znak zna cijeniti tvoju ekscentričnu crtu, a mješavina vaših karakternih crta učinit će strastvene poljupce nezaboravnima.

Ribe

Tvoj horoskopski znak voli biti voljen. Čezneš za nekim tko će te i nakon dugog niza godina ljubiti kao prvog dana. Naša preporuka: partner rođen u znaku vage. Romantične večeri i dugotrajni poljupci prava su stvar za tebe.

Izvor: miss7.24sata

Vaš komentar na članak: