25.03.2019 u 20:03 | Zanimljivosti | Komentari

MARINA TUCAKOVIĆ OTIŠLA NA KONTROLU, OVO JE ČUDO: Kad je doktor pogledao nalaze, SAMO JE ZANIJEMILA OD ŠOKA!

Marina Tucaković na korak je od potpunog izlječenja, saznaje jedan beogradski tabloid.

Foto: ST/D. KADIĆ[

Foto: ST/D. KADIĆ[

Naime, na njenoj posljednjoj kontroli na kojoj je bila početkom mjeseca rezultati su pokazali da u njenom organizmu skoro više uopšte nema malignih ćelija.

- Ovo je zaista čudo, svi smo presretni - kaže izvor i nastavlja:

- Kada je dobila rezultate i shvatila da se većina malignih ćelija povukla, Marina je zanijemila od sreće. Za to su svakako zaslužni skupi tretmani, specijalna ishrana, mnoge alternativne metode kojima se prepuštala, međutim, Marina ipak veruje da sve duguje bogu pošto je jedna njena bliska prijateljica mjesecima išla u jedan manastir nadomak Beograda. Tu je ostavljala pozamašan prilog za ikone i freske, a molila je čak sedmoricu sveštenika da se na svakoj liturgiji mole za Marinino zdravlje. Oni su to svakako prihvatili jer važe za manastir koji svima izlazi u susret. I sama Marina odlazi tamo na liturgije, ali ne redovno jer je još uvek slaba, mada će vjerovatno ići češće, samo da još malo ojača. Sigurna je da joj je bog pomogao i sada zna da je vjera najbolji lijek za sve. Svima koji pate od neke bolesti preporučuje se da se pored liječenja okrenu i crkvi. Zahvalna je toj prijateljici neizmjerno jer joj je ona usadila taj odnos prema religiji i uvjerila je da ne sme da gubi nadu - završava izvor.

- Ja sam znala da će se to meni desiti. Mnogo sam se loše osjećala, mnogo sam se nervirala. Imala sam tu ranicu koju sam ignorisala. Ja sam znala da sam bolesna. Ali stvarno sam znala. Svjesno nisam otišla kod ljekara. Imala sam i privatnih problema i onda to čovjek zanemari. Ja sam sebi nekako bila na posljednjem mjestu - ispričala je nedavno Marina.

( LijekizPrirode.com )

Vaš komentar na članak: