21.11.2018 u 17:49 | Zanimljivosti | Komentari

ASTROLOZI PREDVIĐAJU, OVA ČETIRI ZNAKA U 2019. ČEKA LUDA SREĆA: Pjevat će od radosti svaki dan!

Pred nama je nova 2019. godina, a astrolozi predviđaju da će ovo biti godina prosperiteta i sreće. 

zena-sretna

Zvijezdini miljenici bit će Ovan, Vaga, Strijelac i Vodolija, ali dobre prilike mogu da očekuju i Bikovi,  Djevica i Škorpije.

Ovan

Vrijedni  Ovnovi će imati ludu sreću, visok stepen optimizma, ali i jak nagon da mnogo toga realizaciju. Savjet je da budu oprezni i da poštuju zakone kako bi sve kroz polje posla prošlo bez većih problema u 2019. godini.

Loading...

Zvijezde poručuju da će imati podršku muških autoriteta u životu kako privatno tako i poslovno, ali i da će ih zdravlje poslužiti.

Lavovi će konačno da predahnu nakon godinu dana mučenja i stagnacije koju su trpjeli zbog tranzita Jupitera kroz znak Škorpije. Sa ulaskom ove planete u vatreni znak Strijelca, sve se naglo mijenja na bolje i Lavovi će ponovo da budu u žiži interesovanja i moći će da ostvare sve što zacrtaju.

Vaga

Rođeni u znaku Vage tokom cijele godine stavljat će ljubav na prvo mjesto. Uživat će u životu maksimalno i koristit će sve prilike koje im se budu nudile. Osjetit će priliv nove pozitivne energije koja će im pomoći kako u poslu tako i u privatnom životu. Primit će mnogo pohvala i lijepih riječi od kolega i šefova, a svakako mogu da očekuju i veće finansijske i dobitke.

Ova godina biće ispunjena putovanjima, istraživanjima, avanturama i učenjem o novim stvarima.

Prijat će vam ta putovanja jer ćete uspjeti da doživite i naučite mnogo toga. Početkom septembra uvećat će se i vaše finansije a imat ćete i mnogo vanrednih dobitaka koje niste očekivali. Generalno, ova godina donijet će vam samo lijepe stvari, uživanje i napredak.

Strijelac

Ako će neko pjevati od radosti, to će biti upravo oni. Poslije 12 godina Jupiter je ponovo u njihovom znaku. Oni mogu da očekuju sreću na poslu, a uspjet će i da ostvare saradnju sa nekim moćnim ljudima, imat će mnogo poslovnih putovanja, novih prilika i izazova koje treba da iskoriste. Lijepa dešavanja na emotivnom polju desit će se u periodu od početka aprila do sredine juna 2019. Mjesec maj bit će ispunjen lijepim i romantičnim dešavanjima, novom energijom i srećom koja dolazi u vaš život. Strijelčevi ulaze u novi dvanaestogodišnji životni ciklus sa dobrim promjenama. Treba da se čuvaju bilo kakvih pretjerivanja ili nerealnih očekivanja.

Vodolija

Konačno će Vodolije moći da da se opuste i krenu napred krupnim koracima. Tranzitni Jupiter iz Strijelca bit će u sekstilu sa istoimenim znakom tako da dolaze mnogo bolji dani, nedelje i mjeseci za sve humane, slobodarske i čestite Vodolije koje će da imaju pune ruke posla, ali zvijezde će im se smeškati i na polju finansija, ljubavi i zdravlja. sve što je staro treba da odbace i da se posvete reogranizaciji svog života ali i da počnu obilazi destinacije na kojima nikada nisu bili. Potrebno im je životno osvježenje i izlazak iz samoće.

Bik

Tvrdoglavi Bikovi će imati sreće u svemu što budu radili. Saturn iz Jarca ukazuje da će biti istrajni ali i da će ih zdravlje poslužiti u godini pred nama. Tokom mjeseca januara, februara i početkom marta doživjet će uspjeh na polju karijere, ljubavi kao i u odnosima sa drugima. U aprilu, ljubavna situacija biće još bolja, kada će čežnja i želja za bliskošću i ljubavlju da bude uslišena. Prvih osam mjeseci 2019. godine biće ispunjeni zadovoljstvima, a od početka septembra lica rođena u znaku Bika imaće priliku da sklope nove poslovne ugovore kao i partnerstva. Kada je riječ o finansijama, cijele godine imaće stabilne i zadovoljavajuće prihode.

Djevice

Lijepa vijest za Djevice je da će imati stabilnost kroz veliki zemljani trigon tranzitnog Saturna iz znaka Jarca i prirodne desete kuće horoskopa. Očekujte dobre poslovne rezultate, stabilne finansije kao i dobro zdravlje.

Škorpije

Vatrene Škorpije će u 2019. imati podršku Saturna i Neptuna. Neptun iz Riba biće u jakom vodenom trigonu sa vašim znakom što donosi duboke spiritualne uvide, pomoć Boga, anđela i svetitelja. Intuicija će biti izoštrena, a umjetničko stvaralaštvo veoma naglašeno. Za vrijeme Saturnovog tranzita iz Jarca uspjet ćete da balansirate mnoge segmente života i da čvrsto stojite na zemlji. Ova godina donijet će vam mnogo ozbiljnosti, strpljenja, taktičnosti. Vaš posao u 2019. biće na uzlaznoj putanji, a vi ćete biti spremni na promjene i otvoreni za nove pristupe poslu kojim se bavite. Uživat ćete u novim eksperimentima koji će donijeti pozitivne stvari u vaš život. Prva dva mjeseca nove godine biće posebno povoljna za sticanje finansijske dobiti.

Dnevne.rs /Izvor: Astrolog: Velimir Remić / astromagazin.info

( LijekizPrirode.com )

Vaš komentar na članak: