28.03.2020 u 7:47 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Evo kako da ne dobijemo upalu pluća tokom korona virusa: Savjet doktora Evdokimenka! (RECEPT)

Sada znamo kako da sprečimo da se zarazimo od korona virusa: nosimo masku, peremo ruke i ne napuštamo svoje domove. Ali korona virus primarno pogađa pluća, stoga dr Evdokimeko savjetuje povećanje imuniteta, jačanje pluća.

doktor-rus-youtube

Ovaj doktor smatra da je životinjska masnoća neophodna za potpuno funkcionisanje pluća. Ne biljne masnoće, nego životinjske, jer su pluća organ koji zavisi od masti, i ako nema dovoljno masti – pati.

A naročito ako ste na dijeti koja podrazumeva uskraćivanje masti. Zbog toga ljekar savjetuje da jedete od 20 do 30 grama maslaca dnevno ili svinjsku mast.

Doktor Evdokimenko savjetuje i jačanje imuniteta sokom od aloje.

Ako se pojavi kašalj, ljekar kaže da uzmete: sok od aloje + med + maslac u jednakim dijelovima; sve izmiješajte i dobijete smjesu koju ćete jesti po 1 ili 2 kašike tri puta dnevno. Ovo koristite 3 do 5 dana.

Loading...

Ako iz nekog razloga ne možete da koristite sok od aloje, onda za prevenciju možete uzeti tinkturu ginsenga.

Pijte više čiste vode, najbolje tople.

Poznato je da strah i stres smanjuje imunitet. Zato ljekar savetuje da unosite manje negativnosti u život, gledate manje vijesti i opustite se koliko možete. San je neophodan. Zdrav san!

Ovaj ruski doktor kaže da se jedino na ovaj način može razlikovati grip od koronavirusa:

Grip počinje sa groznicom, bol u zglobovima, a zatim grloboljom i kašljom.
Koronavirus počinje sa grloboljom 3 do 4 dana, zatim se pojavi suv kašalj, nedostatak daha, pa čak i nedostatak čula mirisa.

Doktor Evdokimenko daje savjet samo za prevenciju i ne preporučuje da se sami liječite ukoliko osjetite prve simptome virusa – bolje je da odmah konsultujte ljekara.

Izvor: stil

Vaš komentar na članak: