19.12.2017 u 20:44 | Kućni savjeti, Recepti | Komentari

Uz ovo će vam kupatilo zablistati: Jedan sastojak će ukloniti fleke od vode na tuš kabini!

Jeste li isprobali mnoge metode za čišćenje kupaonice i niti jedna vam ne daje prave rezultate koji će potrajati. I dalje imate fleke od vode na tuš kabini.

tus-kabina

Još uvijek vam u oči upada ružni kamenac koji se skupio na glavi od tuš kabine zbog čega kupatilo ne izgleda onako kako ste željele? Tada počne da izgleda kao da je zapušteno, kao da ne održajete njegovu čistoću koliko god se vi trudili. Ovo je mjesto koje bi trebalo da bude najčistije jer u njemu održajete ličnu higijenu.

Imamo rješenje za vas nakon kojeg više nećete muku mučiti sa čišćenjem!

Da biste kupatilo bilo ponovo blistavo , potrebna vam je samo 1 namirnica koju svakako imate u kuhinji a koju najviše koristite tokom ljeta da bi napravili osvježavajući napitak. Možete li već sada pogoditi o čemu je riječ? Naravno radi se o limunu!

Limun se može na razne načine koristiti – kako u kulinarstvu, tako i u domaćinstvu. Ova namirnica obiluje vitaminom C, A i B-6. Isto tako je odličan za probavne smetnje i liječenje upale grla. A da biste ga iskoristili u svrhu čišćenja kupatila, trebate ga samo prerezati na pola i onda njime prebrisati staklo. Nakon toga vrata od tuš kabine prebrišite suhom krpom.

Izvor: vrijemezavas

Vaš komentar na članak: