09.09.2017 u 15:43 | Ljepota, Recepti | Komentari

POTVRDILE NAJPOZNATIJE ŽENE SVIJETA: Postiže pomlađivanje kože za manje od SEDAM dana!

Želite svjetliji, toniraniji i elastičniji ten. Učinkovit i jednostavan lijek je da koristimo ovu “japansku” masku. Želite li znati o čemu se radi?

riza-voda

Pokazat ćemo vam lijek koji je vrlo učinkovit i vrlo ekonomičan, a to je “japanska” maska.

Riža je jedan od najboljih tonika za vašu kožu. Ima element koji se zove inozitol kako bi se smanjilo starenje, potiče cirkulaciju krvi i liječi cjelokupno zdravlje vaše kože. Riža je bogata vitaminom B. Ovaj vitamin skrbi o vašoj koži, vašoj kosi i noktima te potiče regeneraciju, njezinu mekoću i snagu prema vanjskim elementima i efekt protiv bora. Kao što smo već istaknuli, tajna riže za obnavljanje lica leži u inozitolu. Korigira bore i stimulira cirkulaciju kože lica, koja je uvijek tako osjetljiva.

KAKO PRIPREMITI OVU MASKU?

-3 žlice organske smeđe riže
-1 pola žlice destilirane vode
-2 žlice avokada.
-pola žličice meda

Priprema:

Prvo što trebate učiniti jest kuhati rižu. A onda ćete odvojiti dobivenu rižu. Rezervirajte oboje. Stavite rižu u zdjelu i dodajte avokado i med. Pomoću žlice stvoriti homogenu pastu. Kada je spremno, nanesite na kožu. Neka paste djeluju na licu najmanje 15 ili 20 minuta. Kasnije ga uklonite s kože, uzmite vatu i očistite lice s rižinom vodom koju ste dobili dok ste napravili masku.

Zapamtite, ovaj posljednji korak s vodom, djeluje kao hidratantna krema, može poboljšati cirkulaciju pomaže u sprječavanju starenja i smanjuje upalu. Ljekovita svojstva vode riže pružit će vam čistu i dobro hranjenu kožu. Također štiti od sunca.

Izvor: lijekizprirode

Vaš komentar na članak: