13.08.2016 u 6:20 | Ljepota, Recepti | Komentari

Kako postati mlađi za 10 minuta: maska za lice sa efektom liftinga.

Postoji odlična procedura koja je alternativa skupoj plastičnoj hirurgiji. Ova čudesna maska za zatezanje lica, u stanju je da izbriše sa lica nekoliko godina. Već nakon prvog nanošenja, osjetićete njen impresivan efekat. Ova maska postaće alternativa mnogobrojnim kozmetičkim tretmanima u salonima ljepote.

maska-lice-femina

Pored toga što je ekonomična, njen efekat ekvivalentan je proslavljenom botoksu. Maska je potpuno prirodna, a zapravo, zateže kožu i bolje od botoksa, piše uspesnazena.com!

Za njenu pripremu biće potrebno:

  • 1 bjelance
  • 1/2 kafene kašike limunovog soka
  • 1/2 kafene kašike kokosovog ulja

Priprema:

Loading...

Uzmite jaje srednje veličine i odvojte bjelance od žumanceta. Stavite bjelance u manju posudu i umutite ga do stvaranja guste pjene. Zatim dodajte limunov sok i kokosovo ulje, i ponovo ga umutite. Masku nanesite na očišćeno lice i ostavite je na 10-15 minuta. Kad se maska osuši, isperite je toplom vodom, ili čajem od kamilice.

Za postizanje optimalnog rezultata, dovoljno je primjenjivati ovu masku 2 puta nedeljno. Mnogi od vas, koji su koristili masku sa bjelancetom za čišćenje i zatezanje lica, već su uvideli njene prednosti.

Takođe, prednosti kokosovog ulja za negu lica u sastavu ove maske, zaista su mnogobrojne, i slobodno možemo reći da je ovo ulje sa pravom sve popularnije iz dana u dan, kako u svetu, tako i kod nas.

Inače, stalno korišćenje kokosovog ulja umesto noćnih krema, najbolji je način da sprečite prerano starenje vaše kože. Vrlo mala količina ovog čudesnog ulja u stanju je podmladiti vašu kožu, čineći vaš ten besprekornim, a kožu čistijom i ljepšom.

Nadamo se da će vam ovaj provjereni recept biti od koristi. Budite lijepi!

Izvor: uspesnazena

Vaš komentar na članak: