25.06.2017 u 7:55 | Ljepota | Komentari

Ima 70 godina a šokirala je svijet svojim izgledom! Prije 30 godina izbacila je samo jedan sastojak iz ishrane…

Mnogo puta smo u našim člancima naveli važnost zdrave ishrane. To nije bezazleno, jer ono što jedemo će uticati na naše zdravlje i fizički izgled također.

70-godina-izgled

U raznim situacijama je bitno izbaciti šećere, tj ugljikohidrate, ipak trebate znati da se oni ne nalaze samo u slatkišima već i u ostalim namirnicama, hljebu i sl. Kada mijenjate režim ishrane i želite izbaciti šećer iz upotrebe, nije dovoljno da se odreknete slatkiša, nego i još namirnica.

Zato se dobro informišite šta jesti kada se pridržavate tog režima i naravno biće teško, ali ćete se navići. Mnoge osobe budu na ovo režimu zbog određenih problema sa crijevima ili nekim drugim.

Carolyn Hartz iz Austrije je mnogima uzor. Ona ima 7o godina, ali izgleda mnogo mlađe i vrlo je zdrava. Promoviše način ishrane bez šećera i potiče mnoge ljude da istraju u tom režimu. Vjerovali ili ne, ona se drži tog režima već 28 godina.

Poručuje nam da kontrolišemo šta jedemo i da istrajavamo u tome kako bismo bili zdravi. Ne mijemo se trovati raznim nepotrebnim vještačkim pićima, brzom hranom i sl. Ako s ezdravo hranimo, izgledat ćemo mnogo mlađe.

Izvor: megagiga.info

Vaš komentar na članak: