13.02.2015 u 11:02 | Ljepota | Komentari

Čudesna maska za negu kože oko očiju. Otklanja podočnjake, izbeljuje kožu i pegla sitne bore.

Maska sa krompirom je odlična podmlađujuća maska za njegu područja oko očiju. Odlično revitalizuje kožu, otklanja otoke, borice, podočnjake i naduvenost kože. Djeluje izuzetno nježno na kožu ispod očiju, bez iritacije, pogodna je za sve tipove kože i ne posjeduje nikakve kontraindikacije, piše portal uspesnazena.com!

kartoshka-glaza-kartofelnaya-maska-2-590x374

Dovoljno je dva puta nedeljno primenjivati ovu jednostavnu masku i koža oko očiju će posvijetljeti, postaće glatka, zategnuta i elastična. Krompir sadrži enzim katehol, koji se često koristi u kozmetičkim preparatima za izbjeljivanje kože. Probajte, nije teška za pripremu, ali zaista je čudesna.

Maska sa krompirom za njegu kože oko očiju. Recept

Za pripremu ove maske biće potrebne 2 supene kašike sitno izrendanog sirovog krompira i 2 komadića gaze (ili tufera od vate).

Izrendani krompir stavite na pripremljene komadiće gaze (po 1 kašiku na svako parče gaze) i ovu masku nanesite na područje oko očiju, tako da gaza stoji povrh krompira.

Masku držite 20-30 minuta. Poslije masku uklonite i umijte se mlakom vodom ili čajem kamilice. Masku nanosite 2-3 puta nedeljno.

Izvor: uspesnazena

Vaš komentar na članak: