03.02.2015 u 11:40 | Ljepota | Komentari

Zogan masaža. Fantastična podmlađujuća masaža lica.

Japanci su – čudo! I u to se mnogi od nas uvjerili na primjeru japanske metode za mršavljenje i masirajući tačku dugovječnosti Zusanli.

67542c5af571-218x300

Želim da vam predstavim još jedan fascinantan izum – japansku podmlađujuću masažu lica Zogan, koja u prevodu označava „Kreiranje lica“ i ima drevne japanske korijene, piše portal uspesnazena.com!

Nama je predstavila i privukla pažnju miliona širom svijeta popularna japanska stilistkinja i ekspert za ljepotu – Jukuko Tanaka.U posljednjih nekoliko godina za Zogan masažu interesovanje žena svih uzrasta se samo povećava. Zogan masaža je prilično jednostavna za sprovesti, lako se nauči i dostupna je svima, i oduzima samo 5-7 minuna dnevno. A u vašim rukama postaje moćno sredstvo ne samo za očuvanje mladosti, nego i za primjetno podmlađivanje lica. Jukuko Tanaka garantuje da već posle dvije nedelje svakodnevne masaže primjetićete prve pozitivne rezultate.

Zogan masaža ima znacajan efekat u podmlađivanju:

vidljivo se smanjuju bore, koža postaje zategnuta, elastična i glatka, formiraju se pravilne konture lica, eliminišu se otoci i naduvenost lica, smanjuju se ili potpuno nestaju podočnjaci , riješava se problem „drugog podbradka“. Tako jak efekat se postiže zbog masiranja određenih „magičnih tačaka lepote“.

1. Limfna masaža Zogan aktivira izbacivanje toksina, poboljsava ishranu tkiva i oslobađa ih od suvišne tečnosti

Loading...

2. Duboka masaža mišića lica, koja obuhvata tehniku manuelne terapije, opušta mišiće, blagotvorno djeluje na kožu i krvne sudove lica, jača i revitalizuje ih, zateže konture lica.

3. Svakodnevno masiranje lica (5-7 minuta dnevno), omogućiće da značajno podmladite kožu lica, eliminišete sitne i značajno smanjite duboke bore. Riješićete se otoka, naduvenosti, podočnjaka i drugog podbradka.

Obavljati Zogan masažu uz upotrebu ulja ili kreme za masažu, koje se nanosi na prethodno očišćeno lice.

pict_tanaka-150x150 Jukuko Tanaka preporučuje ulje pamuka. Neki ga zovu još i „zlatno ulje“. Sadrži velike količine vitamina, minerala i omega-6 masnih kiselina. Bogato je i fitosterolima, što mu daje i trajnost, ali i omogućava da se s lakoćom upija u kožu. Ostavlja poseban osećaj glatkoće. Vrlo je lagane teksture i koža ga brzo upija. Ako ne pronađete ulje pamuka, slobodno možete koristiti drugo biljno ulje, pogodno za kožu lica (recimo maslinovo ili bademovo, i sl.).

Kontraindikacije za obavljanje masaže:

- bolesti limfnog sistema
- ORL bolesti
- bolesti kože lica.

Ako ste prehlađeni, curi vam nos i imate povišenu temperaturu – bolje da se uzdržite od masaže, jer prije svega utiće na limfni sistem, aktivirajući ga.
Ovaj video će vam pokazati kako pravilno raditi Zogan masažu. Ne treba vam ni ogledalo, samo gledajte na ekran svog računara i ponavljajte pokrete, dok ne zapamtite. Na kraju videa videćete rezultate „DO“ i „POSLIJE“, poslije dvonedeljne masaže lica sa tehnikom Zogan.

Odvojte desetak minuta slobodnog vremena, opustite se i uživajte u svom pomlađvanju.

Izvor: uspesnazena

Vaš komentar na članak: