04.07.2016 u 11:40 | Ljepota | Komentari

Bacila je sve kreme za lice, sad koristi samo ovo: Koža joj je kao porcelan! (VIDEO)

Većina žena definitivno je opsednuta izgledom kože, naročito kada je u pitanju lice. Zato kupuju skupe preparate ili se njeguju prirodnim maskama, koje imaju odličan antibakterijski i podmlađujući efekat.

blogerka-habiba-2

Ali, kada vam ponestane omiljene kreme ili sastojaka za vaše prirodne pilinge i maske, možete se poslužiti običnom korom od banane!

Američka blogerka Habiba koristi je umjesto ostalih proizvoda svakog dana, i prezadovoljna je efektom, naročito zbog toga što je kora od banane fantastična kada vam se na licu pojave bubuljice.

Habiba tvrdi da bubuljice mogu da nestanu za dva sata, a pošto joj niko nije vjerovao, odlučila je da dokaže svoju tvrdnju – napravila je video i pokazala cijeli postupak i rezultat!

Loading...

Sve što treba da uradite jeste da isječete mali dio kore zrele banane, najbolje one čija je kora dobila tamne tačkice. Položite je na na mjesto gdje vam je izašla bubuljica, okrenutu unutrašnjom (bijelom) stranom prema licu i trljajte.

blogerka-habiba-1

Zatim ostavite koru da stoji na tom mjestu dva sata, a povremeno ponovo istrljajte. Nakon dva sata, još jednom istrljajte bubuljicu korom, pa je bacite. Nemojte da ispirate lice odmah, sačekajte nekoliko sati.

Za najbolji rezultat, stvaite koru banane na problematična mjesta i ostavite da odstoji preko noći.

“Ova metoda je učinila čuda za moju kožu”, otkrila je prezadovoljna Habiba.

Pogledajte video:

Izvor: stil.kurir.rs

Vaš komentar na članak: