02.06.2017 u 6:51 | Kućni savjeti | Komentari

Spiner djeluje kao bezopasna igračka: Ovom dječaku se zbog nje desila STRAŠNA STVAR!

Fidžet spiner je za kratko vrijeme postao najpopularnija igračka, a praktično nema djeteta koji ga nema. Manija je zahvatila i klince i odrasle, a sada se pokazalo da nije tako bezbijedan kao što se na prvu loptu čini.

spiner

Joheli Morelos vidjela je vijesti o djevojčici koja se umalo ugušila zbog djelića ove igračke koji joj je završio u ustima, pa je upozoravala svog sina Kejdena (5) da pazi šta radi.

- Pokazala sam mu slike i rekla mu da, šta god da radi, to nikako ne stavlja u usta – kaže ova 23-godišnja majka iz Oregona.

Upozorenje nije urodilo plodom i desilo se upravo to od čega je strahovala – progutao je djelić fidžet spinera i završio je u bolnici.

spiner-2

Joheli je odvela dijete u bolnicu, ali nisu mogli ništa da urade, pa su ga prebacili u bolnicu u Portlandu, gdje mu je djelić hirurški odstranjen.

- Nikada nisam bila tako uplašena. Dok sam gledala kako mu guraju cijev niz grlo, a on povraćao krv, mislila sam da će mi se srce slomiti – kaže ova majka i dodaje da je slike okačila na Fejsbuk kako bi upozorila druge rodtelje na opasnosti od ove igračke.

Izvor: zena.blic.rs

Vaš komentar na članak: