30.08.2016 u 8:30 | Kućni savjeti | Komentari

Dom bez negativne energije: Izbacite stvari koje donose lošu sreću

Pojedini predmeti donose nesreću i lošu energiju ako se nalaze na pogrešnom mjestu u kući. Saznajte koji su to predmeti i izbacite ih kako biste poboljšali protok pozitivne energije u vašem domu.

Moderna-dnevna-soba

Ako želite dom bez negativne energije, izbjegavajte sljedećih pet sitnica koje donose nesreću:

1. Ogledalo okrenuto prema krevetu

Vjeruje se da ogledalo okrenuto prema krevetu može prouzrokovati probleme u ljubavnoj vezi, puštajući loše uticaje spolja u inače dobar i zdrav brak.

2. Crna vrata

Boju ulaznih vrata najbolje je odrediti prema tome na koju stranu svijeta su okrenuta. Crna vrata možete imati samo ako vrata gledaju na sjever, inače će u vaš dom prizvati lošu sreću.

3. Biljka s bodljama

Za oštre, šiljaste predmete takođe se smatra da donose nesreću i ako želite da vaš dom privuče pozitivnu energiju izbjegavajte u njemu da držite biljke s bodljama, poput kaktusa.

Loading...

4. Kalendar na pogrešnom mjestu

Kalendar obešen na ulazna vrata kuće podsjetnik je na prolaznost života te se vjeruje da tada utiče na trajanje životnog vijeka njegovih stanara.

5.Slika brodoloma

Slika brodoloma predstavlja nemir koji može uticati na ponašanje i energiju stanara.

Ako želite dom pun pozitivne energije, unesite u njega sljedećih pet sitnica koje donose sreću:

1. Svježe cvijeće

Ako stavite svježe cvijeće na neko vidljivo mjesto u svom domu, sreća vas neće zaobići. Samo ne stavljajte cvijeće s bodljama.

2. Obojana vrata

Ako vrata gledaju na jug obojite ih u crvenu ili narančastu boju, vrata okrenuta prema sjeveru trebala bi biti plava ili crna, ako gledaju na zapad izaberite sivu ili bijelu boju, a ona pokretna prema istoku donijeće vam sreću ako su smeđa ili zelena.

3. Raspored namještaja

Vjeruje se da kružno postavljeni namještaj pomaže u protoku energije. Takođe se smatra da će krevet okrenut dijagonalno na vrata spavaće sobe ispuniti dom pozitivnom energijom.

4. Potkovica

Mnoge kulture vjeruju da konjska potkovica obješena iznad vrata donosi sreću. Ako je potkovica okrenuta prema gore to će osigurati da sreća ne nestane, a ako je okrenuta prema dole sreća će pasti na svakoga ko prođe kroz ta vrata.

5. Lovac na snove

Obješen u spavaćoj sobi, lovac na snove štiti stanara od ružnih snova.

Izvor: zadovoljna

Vaš komentar na članak: