15.02.2017 u 11:36 | Kako smršati, Recepti | Komentari

ZBOGOM višku kilograma uz ovaj zdravi koktel: izgubite 5 kg za samo 7 dana!

Ovo je jedan od najzdravijih i najukusnijih doručka, jer u sebi sadrži vitamine i minerale koji poboljšvaju izgled kože, kose, normalizuju metabolizam i snaži organizam. Ovaj svakodnevni doručak pomoći će eliminaciji nečistoća iz organizma i očistiti crijeva.

mrsavljenje-dorucak

Bezuslovno rješava problem lijenih crijeva i opstipacije, sagorjevanje masnih naslaga i normalizuje težinu. Poslije mesec dana konzumiranja ovog koktela, lako ćete izgubiti 3-5 kilograma suviše težine,a najveći dio oko stomaka!Ten kože, kosa i nokti postaju zdravi i lepi, a stomak će se polako «istopiti»

Za pripremu ovog doručka biće potrebno :

– 300 ml kefira (ili nemasnog jogurta)
– 2 supene kašike ovsenih pahuljica
– 1 kafena kašika samljevenog lanenog semena
– 1 kafena kašika kakaoa u prahu
– 5-7 mesnatih suhih šljiva

Priprema doručka:

Doručak se priprema uveče za sutradan. Prelijte sa malo kipuće vode (100 ml) suhe šljive. Poklopite i ostavite na 5-10 minuta.

Za to vrijeme u činiju staviti ovseni pahuljice, samljeveno laneno sjeme i kakao. Preliti kefirom i dobro sve izmješati. Nabrekle šljive sitno isjeckajte (možete u blenderu do stanja „pirea“ ili u super sjecku, ili ručno) i dodajte u prethodnu smjesu. Dobro izmješajte i ostavite u frižider.

Ujutro izvadite iz frižidera i uživajte u svom zdravom i ukusnom doručku. Rezultati će ubrzo biti vidljivi, piše “Narodnamedicina“.

Prvih dana možete imati „zanimljive“ osjećaje u stomaku:), ali to će proći. Vaš digestivni trakt počeće da radi kao sat!

Izvor: narodnamedicina

Vaš komentar na članak: