24.03.2016 u 13:19 | Kako smršati, Recepti | Komentari

UDARNA KOMBINACIJA: Čaša ovog napitka svako jutro u mjesec dana skida do 5 kilograma!

Ključni sastojak ovog recepta su suhe šljive koje u kombinaciji s ostalim namirnicama čine čuda za vašu liniju.

smotih-protiv-starenja

Šljiva je namirnica koja snižava “loš” kolesterol, jača kosti, smanjuje mogućnost pojave raka debeloga crijeva, a njezine su blagodati za ljudsko zdravlje i daleko većih razmjera. Može se stoga reći da je svojevrsnu rudnik zdravlja, ali i okusa. Njezine su dobrobiti za zdravlje istaknute i kada je riječ o sušenim šljivama koje posebnu ulogu igraju osobama koje žele skinuti pokoji kilogram.

Jednostavan način uporabe šljive u svrhu mršavljena je priprema ovog koktela koji može zamijeniti doručak. Kako ga pripremiti? Lako!

Šest suhih šljiva navečer prelijete sa 100 mililitara prokuhane vode, poklopite i ostavite da odstoji deset minuta. Istovremeno pomiješajte dvije jušne žlice zobenih pahuljica, žličicu sjemenki lana i jednako toliko kakaa. Prelijte smjesu s 300 mililitara kefira i sve dobro promiješajte. Šljive usitnite i dodajte u prethodno pripremljenu smjesu, a zatim napitak ostavite u hladnjaku preko noći te ujutro popijte na prazan želudac.

Nakon mjesec dana konzumiranja ovog napitka, primijetit ćete gubitak do pet kilograma. Vaša će koža k tobe biti čišća, a kosa i nokti će ojačati.

Izvor: dnevno

Vaš komentar na članak: