02.02.2017 u 11:59 | Kako smršati | Komentari

Tri dana po 2 kašike i salo se više neće taložiti: Ko ovo proba, više se ne goji! (RECEPT)

Kada jedete mnogo šećera, onda stvarate uslove koji akumuliraju višak sluzi u vašem tijelu, a taj višak sluzi je savršena podloga za gljivice i bakterije da se reprodukuju i razmnožavaju

DORUCAK-crijeva

Najbolji prirodni način da se unište ovi štetni paraziti je pomoću nekih zdravih i efikasnih metoda za čišćenje. Treba da izbjegavate šećer i žitarice koliko god možete, ukoliko želite da ostvarite najbolje rezultate. A kada očistite svoje tijelo od svih ovih štetnih parazita, bićete ponovo sveži i puni energije!

Evo koji su vam sastojci potrebni kako bi napravili ovaj domaći recept za čišćenje od parazita:

Sastojci:

  • 100 grama sjemena lana i
  • 10 grama suvih karanfilića.

Priprema:

Loading...

Sve što treba da uradite je da sameljete ove sastojke u nekom mlinu, dok ne dobijete formu praha.

Primjena:

Potrebno je da uzimate 2 kašike ovog praha svako jutro 3 dana. Možete pomješati ovaj prah sa toplim filtriranim mlijekom, ili ga možete dodati u svoje žitarice za doručak. Nakon 3 dana treba da napravite 3 dana pauze, i ponovite sve ispočetka.

Treba da ponavljate ovaj metod mesec dana. Ako želite da zadržite štetne parazite daleko, treba nekoliko puta godišnje da ponovite ovaj proces čišćenja.Svi znamo da su paraziti štetni mikroorganizmi za organizam domaćina. Oni mogu zauzeti nekoliko različitih oblika i napredovati kroz celo telo. Paraziti najčešće žive u ljudskim crevima.

Paraziti se hrane šećerom i svim ostalim što se pretvara u šećer. Dakle, ako imate potrebu za slatkišima, verovatno imate parazite koji žive u vašem crevima.

Treba da prestanete da jedete previše šećera i slatkih stvari. Jer, kada jedete mnogo šećera, onda stvarate uslove koji akumuliraju višak sluzi u vašem telu, a taj višak sluzi je savršena podloga za gljivice i bakterije da se reprodukuju i razmnožavaju.

Dakle, sada kada znamo njihovu slabu tačku – šećer i šećerne stvari, hajde da vidimo koji je najbolji i najefikasniji način za uklanjanje ovih štetnih parazita iz organizma.

Izvor: webtribune

Vaš komentar na članak: