20.03.2018 u 14:14 | Kako smršati | Komentari

SMRŠAVITE I OČISTITE ORGANIZAM: Ovo je dijeta pomoću koje u jednom danu gubite dva kilograma

Milijuni ljudi diljem svijeta svakog jutro svoj dan započinju sa šalicom toplog čaja. Neki sa šećerom, neki bez, neki koriste zeleni čaj, a neki crni. Vjerojatno svi znate o dobrobiti čaja, no ne znaju svi za koristi zelenog čaja. Naime, vjerojatno ste među većinom koja nikad nije čula za ”čajnu dijetu” – dijetu sa zelenim čajem i mlijekom.

Mlijeko-i-zeleni-čaj

Dijeta sa zelenim čajem i mlijekom

Dijeta s mlijekom i zelenim čajem najviše je popularna među onima koji žele smršaviti i poslije održavati svoju težinu. Ovo nije samo ukusan napitak koji ne stvara osjećaj gladi, nego je odličan za čišćenje i detoksikaciju cijelog organizma od toksina.

Za jedan dan dijete s mlijekom i zelenim čajem možete izgubiti od 0,5 do 2 kilograma težine (što je ustvari višak tekućine u organizmu).

Ovu dijetu se preporučuje držati jedan dan, i to samo dva puta mjesečno.

Ako imate neku kroničnu bolest, konzultirajte se sa svojim liječnikom možete li ići na ovu dijetu.

Recept dijete s mlijekom i zelenim čajem

  • 1,5 litra nemasnog mlijeka,
  • 2 žlice pravog zelenog čaja (ne u filter vrećici)

U prokuhano i ohlađeno mlijeko do 70 stupnjeva (ovo je važno – mlijeko ne smije biti toplo, nego vruće) dodajte 2 žlice zelenog čaja. Poklopite i ostavite da odstoji 20 minuta. Poslije procijedite i pijte.

Tijekom jednog dana pijte ovaj napitak i to svaka 2 sata po jednu šalicu. U međuvremenu se preporučuje konzumiranje negazirane vode.

Izvor: dnevno

Vaš komentar na članak: