28.11.2017 u 7:31 | Kako smršati | Komentari

Ova žena je izgubila čak 70 kg radeći ove 3 stvari svaki dan

Nakon trudnoće, Emily Puglielli (38) nastavila se debljati. Ugledavši sliku sebe sa 138 kg shvatila je da tako više ne može dalje i da se nešto mora promijeniti…

zena-smrsala-f

Emily Puglielli (38) iz SAD-a odlučila je drastično promijeniti kada je pogledala fotografiju s prijateljevog vjenčanja. Gledala je sebe na njoj i nije mogla vjerovati da je tolika – imala je 138 kilograma.

Kao i mnoge žene, i ona se borila s viškom kilograma koje je nakupila tijekom trudnoće. Osim toga, hrana joj je služila kao utjeha, a to nikako nije doprinijelo gubitku kilograma. Odlučila je najprije izbaciti iz prehrane ono što je jela najviše.

- Imala sam puno problema sa šećerom i kruhom. Izbacila sam iz svoje prehrane šećer, kruh, čips, većinu ugljikohidrata – i to mi je pomoglo – ispričala je.

Loading...

Do cilja je došla zahvaljujući tri stvari koje je uporna radila svali dan – redovito je hodala, pripremala sama obroke i držala se prehrane bazirane na vrlo malo ugljikohidrata. Nakon godinu dana rezultati su bili odlični – izgubila je 46 kilograma, ali nije bila zadovoljna.

smrsala

Vježbala je još više. No, tada je osjetila nešto čudno u svojim nogama. Liječnici su joj rekli da je slomila kralježak u leđima koji sada vrši pritisak na živac. Morala je na operaciju.

Narednih šest mjeseci za Emily su bili vrlo tužni. Teško je hodala. Ali, nakon oporavka od operacije još čvršće je odlučila nastaviti tamo gdje je stala. Unajmila je osobnog trenera kako bi vratila snagu.
- Nisam ga uzela zbog mršavljenja, već zbog hodanja, penjanja uz stepenice, vezanja cipela i vraćanja na posao – rekla je.

Vrijeme je prolazilo, a ona je opet, prije nekoliko mjeseci, stala na vagu. Bila je presretna jer je težila upravo onoliko koliko je željela – 68 kilograma.

- Ne samo da mogu više toga fizički napraviti, već sam stekla i ogromno samopouzdanje koje se reflektira u sve aspekte mojeg života. Ne boljim se probati nove stvari i družiti se s ljudima. U prošlosti sam imala problema s time. Nadam se da će moja djeca gledati na sve to što sam prošla kao na podsjetnik da se upornost isplati i da ne treba strahovati postići ono što želiš u životu. Svaki dan sama sebe podsjetim da sebe ne smijem staviti na zadnje mjesto – dodala je, a prenosi CountryLife.

Izvor: 24sata

Vaš komentar na članak: