10.04.2018 u 15:33 | Kako smršati, Recepti | Komentari

Nazivaju ga “Sagorjevačem”: Eliminira mast na trbuhu u samo 7 dana – Recept!

Često sanjamo o idealnom tijelu s odgovarajućom težinom, bez imalo primjetne tjelesne masti. Želimo imati ravan trbuh i savršene noge. Ono što ponekad zaboravimo jest da nam je majka priroda dala elemente koji nam mogu pomoći u rješavanju ovakvih problema.

stomak

Ne moramo se podvrgnuti skupim tretmanima koji uključuju mnoge kemikalije koje nisu toliko idealne za naše tijelo. Slijedeći ovu ideju, u ovom ćemo članku predstaviti dva potencijalna sastojka koja će vam pomoći da izgubite neželjenu masnoću. Kombiniranje limuna i chia sjemenki u shakeovima, može nam pomoći da izgubimo masnoću.

Limun i chia shake i njegove prednosti

Limun je izvrsno sredstvo za eliminaciju masti i karakterizira ga vrlo malo kalorija. Također, djeluje antivirusno. Zbog visokog sadržaja vlakana potpomaže hidrataciju, a tako se lakše eliminiraju toksini. Chia je mala sjemenka koja je prirodni antioksidans i vrlo je bogata vlaknima.

Zamislite sada prednosti koje mogu donijeti vašem tijelu ako udružite ova dva elementa. Rezultati će vas iznenaditi!

Recept:

Potrebni sastojci:

⦁ čaša i pol vode
⦁ 1 žlica meda
⦁ sok od limuna
⦁ 1 žlica Chia sjemenki

Postupak pripreme:

  • Najprije morate namočiti Chia sjemenke u vodi.
  • Otprilike jedan sat kasnije izmiješajte vodu, sok od limuna i Chia sjemenke. Možete upotrijebiti i blender, ovisno o vašem ukusu.
  • Nakon toga, vaš shake je spreman za konzumaciju. Konzumirajte ga svakog jutra na prazan želudac i brzo ćete primijetiti promjene na vašem tijelu.

Izvor: atma

Vaš komentar na članak: