06.04.2016 u 7:31 | Kako smršati | Komentari

MOĆNI NAPITAK topi masne naslage za samo četiri dana

Želite savršeno tijelo bez viška masnih naslaga? Vježbate i jedete zdravo, ali ništa ne pomaže? Sa ovim napitkom masne naslage će se same topiti…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Vitka linija nije samo pitanje lijepog izgleda. Sagorijevanje masnih naslaga je neophodno kako bi se izbjegle zdravstvene komplikacije poput srčanog udara, šloga ili dijabetesa.

Nutricionisti i fitnes stručnjaci širom svijeta se slažu kako je za gubitak suvišnih kilograma potrebna zdrava ishrana i fizička aktivnost. Međutim, sa jednim veoma jednostavnim napitkom, taj proces će ići mnogo brže.

Potrebno je:
- voda,
- koren đumbira,
- krastavac,
- limun,
- listovi nane.

Način pripreme:

Prvo izrendajte očišćen korijen đumbira, pa oljuštite svjež krastavac i isjecite ga na tanke kriške. Isjecite limun na kolutove i pripremite 12 listova nane.

Kada ste sve to pripremili, pomješajte sastojke sa osam čaša vode. Ostavite napitak da odstoji 12 sati ili preko noći.

Sljedećeg dana možete da pijete ovaj napitak kada god ste žedni. Preporučuje se da ga pijete bar četiri dana kako biste primjetili rezultate.

Pokušajte i uvjerite se i sami da mala promjena kao što je uvođenje ovog napitka može da vam pomogne u gubitku suvišnih kilograma. Što je najbolje, potpuno je prirodan.

Izvor: zena

Vaš komentar na članak: