30.09.2014 u 21:20 | Biljke, Featured, Zdravlje | Komentari

Smjesa od tri začina koja uništava rak – Indijski recept

Doktorka Karolajn Anderson kaže kako se ne morate bojati da ćete oboljeti od raka ukoliko pomiješate i konzumirate ova tri začina. Riječ je o smjesi tri lako dostupna začina. Andersonova je, kako kaže, do svojih saznanja došla istražujući dvije tisuće godina staru tradiciju uporabe ovih sastojaka u istočnoj Indiji, a čiji su rezultati potvrđeni i u zapadnim medicinskim istraživanjima.

PHOTO:flickr/Steven Jackson

PHOTO:flickr/Steven Jackson

Doktorka je istakla da ukoliko koristite ova tri sastojka svakodnevno, gotovo sigurno nema opasnosti da obolite od raka. Ta tri čudotvorna začina su kurkuma, maslinovo ulje i papar.

Pomiješajte četvrtinu žlice kurkume s pola žličice maslinovg ulja i dodajte prstohvat mljevenog papra. Sve zajedno dobro promiješajte. Dobijene smjesu možete koristiti kao dodatak salatama i jelima, ali je možete konzumirati i samu.
Ukoliko je dodajete u obroke koji se termički obrađuju tada smjesu u hranu stavite na samom kraju kako se ne bi prekuvala. Ukoliko je jedete samu, možete je ublažiti s malo vode. Unosite je u organizam svakodnevno i što češće.

“Sve je u kurkumi. To je začin u obliku žutog praha. Njene antiupalni sposobnosti su nevjerojatno moćne. Ne postoji niti jedan drugi, prirodni sastojak koji je učinkovitiji za smanjenje upala od kurkume”, tvrdi Andersonova.

Istraživanja su pokazala kako kurkuma sprečava rak debelog crijeva, prostate, mozga i dojke.

Izvor: kurir

Vaš komentar na članak: