15.04.2017 u 9:13 | Featured, Zdravlje | Komentari

SENZACIONALNO: Srpski fitoterapeut napravio biljni preparat koji uništava ćelije RAKA!

Miloš Ninković, fitoterapeut koji se već 25 godina bavi istraživanjem biljnih vrsta, uspjeo je da od njih napravi lijek koji može da izliječi rak grlića materice.

Miloš Ninković | Foto: Zorana Jeftić

Miloš Ninković | Foto: Zorana Jeftić

– Lijek je napravljen za ciljno uništavanje ćelija raka grlića materice, a formulu koju sam pronašao testirala je eksperimentalna laboratorije Onkološkog instituta svim metodama koje su zakonski određene. Pokazalo se da je efekat koji lijek ostvaruje na kancer 60 odsto.

„Uspjeo je da obriše rak, da ga pojede“, tim riječima su mi se obratili ljekari koji su vršili ispitivanja. Rekao sam im da želim da im dam recept da bi ga oni proizvodili za naše pacijente besplatno jer s tehnološke strane to nije komplikovano, a ni skupo. Ipak, rekli su mi da nemaju zakonsko pravo na to jer sve regulišu farmaceutske kompanije – priča Ninković i dodaje da je u Srbiji komplikovan postupak kojim neki preparat može da počne da se naziva lekom.

Iako nije uspjeo da patentira lijek u našoj zemlji, on nije odustao pa je na njegovoj bazi napravio preparat „si plus“, za koji je lakše pribaviti dozvolu za prodaju. On smanjuje rizik od pojave kancera dojke i reguliše probleme kod žena čiji su izazivači hormoni. Narednih dana će se naći u prodaji u apotekama „Magija bilja“.

Pošto kod nas nisu zainteresovani za kupovinu ovog patenta, Ninković je u pregovorima sa Amerikancima.

Loading...

– Oni su spremni da ga otkupe jer im je jedino važno da proizvod bude 100 odsto prirodan. Ipak, ja bih mnogo više voljeo da ga još neke dvije godine zadržim ovdje, jer će možda nešto uspjeti da se promijeni da ga oni kao lijek kupuju od nas, a ne mi od njih.

Ogroman sam entuzijasta za našu zemlju jer je mnogo volim – objašnjava Miloš Ninković.Ciste nestaju za 20 dana

„Si plus“ je potpuno prirodan preparat i djeluje tako što aktivira imunosistem mliječnih žlijezda i dovodi hormone u balans. Smanjuje rizik od kancera dojke, a sastoji se od sirupa koji se uzima dva puta dnevno po kafenu kašičicu i kreme koja se nanosi na kožu dojki.

Terapija traje oko 20 dana, a jedna tura je dovoljna da ciste potpuno nestanu – naglašava fitoterapeut Ninković.

NAPOMENA: Ovaj tekst nije reklama već isključivo ima za cilj informisanje naših čitalaca i preuzet je sa web portala zelenenovine.wordpress.com, autor Dejan M. Andrić. Molimo vas da se prije svega dobro informišete i konsultujete ličnog ljekara. Za sve dodatne informacije obratite se Si plus centru na brojeve telefona: 011/41 27 134 и 064/39 35 300

Izvor: zelenenovine

Vaš komentar na članak: