13.09.2016 u 18:47 | Featured, Recepti, Zdravlje | Komentari

RECEPT ZA LIJEK KOJI LIJEČI SVE! Probajte, vaš organizam i tijelo doživjeće preporod!

Ovo je recept za liječenje kompletnog organizma: čisti krvne sudove, liječi srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, cio sistem izlučivanja, takođe i digestivni sistem od patogene mikroflore. Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta. Sredstvo je i protiv zapaljenja zglobova. Odlično je sredstvo protiv svih vrsta karcinoma. Takođe reguliše tjelesnu težinu.

recept-lijeci-sve

Sastojci:

  • 400 gr proklijalog žita (pšenice)
  • 15 svježih limuna
  • 12 cijelih glavica svježeg bijelog luka
  • 1 kg pravog meda
  • 400 gr svježeg orahovog jezgra

Priprema:

Priprema proklijale pšenice: 400 gr pšenice staviti u prokuvanu staklenu teglu, pa naliti vodom da stoji, najbolje preko noći. Poslije 10 – 12 sati preko čiste krpe prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje i iscjediti kroz gazu.

Loading...

U tegli ostaviti iscjeđenu pšenicu. Poslije 24 sata se dobija pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm.).

Samljeti zajedno proklijalom pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti 5 limuna sa koricom i sve zajedno izmješati u emajlirani lonac. Od ostalog limuna uzeti samo sok i miješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže mješati sa drvenom varjačom pa usuti u tegle koje treba čuvati u frižideru. Poslije 3 dana smjesa je gotova za konzumiranje.

Primjena:

Ova smjesa se uzima 1-2 supene kašike 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja. Konzumirajte je dok ne nestane. Za preventivu – jednom godišnje. Za liječenje od raka – uzima se na svaka 2 sata.

Recept garantuje zdravlje i dug život; čuva svježinu tijela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljenehidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda.

Izvor: web-tribune

Vaš komentar na članak: