30.11.2014 u 10:31 | Featured, Zdravlje | Komentari

Povijest izlječenja od raka Paule Ganner: Pravilno korištenje kerozina (Malahov) u liječenju raka i drugih bolesti

Ljekovita svojstva kerozina (petroleja) poznata su još od 19. stoljeća. Međutim, još uvijek stav društva prema takvom načinu liječenja nije do kraja definiran. Službena medicina ne prihvaća ovu metodu liječenja, govoreći o štetnom djelovanju kerozina na organizam. Ali, ipak postoje realne priče o izlječenju ljudi od neizlječivih bolesti.

Postoji dosta objavljenih priča o izlječenju. Upoznajte se ovdje s poviješću izlječenja Paule Ganner od raka i načinom korištenja kerozina koji ona preporučuje. Paula Ganner iz Austrije, smatra da kerozin liječi bolesti koje nastaju iz krvi. Uz pomoć njene preporučene metode korištenja kerozina, izliječeno je više od 20 tisuća oboljelih i ova metoda je patentirana u mnogim zemljama.

lijek

Povijest izlječenja Paule Ganner

Paula Ganner je ozbiljno oboljela od raka crijeva s metastazama. Za vrijeme bolesti, oslabila je 14 kilograma. Tijekom operacije joj je bilo otklonjeno 75 cm crijeva. Ali, bolest je napredovala i bilo joj je zahvaćeno debelo crijevo. Za drugu operaciju, u cilju uklanjanja rektuma, bilo je kasno: nastala je paraliza anusa, zahvaćen je i desni bubreg. Nakon osmodnevnog boravka u bolnici, otpuštena je kući, kao neizlječiva. Liječnici su joj predvidjeli nekoliko dana života.

Paula je nepokretna ležala kod kuće i sjetila se priče jednog vojnika, koja je kazivala da su u staroj Jugoslaviji (točnije u Hercegovini), stari mještani kod različitih bolesti pili kerozin i utrljavali ga u bolna mjesta. Riješila je isprobati liječenje destiliranim kerozinom i počela je piti po čajnu žličicu natašte. Tri dana kasnije, bolovi su se povukli, počela je pokretati neke paralizirane dijelove tijela. Na 13-ti dan, počela je ustajati, prestalo je povraćanje. Nakon 6 tjedana konzumiranja kerozina, osjetila je veliku glad. Povratio joj se apetit i ona je brzo počela dobivati na težini. Nakon nekog vremena vratila joj se prvobitna težina od 56 kg.

Od tada, Paula se više nije plašila strašne, neizlječive bolesti. Ona je jednostavno zaboravila na nju. Udala se, nakon 11 mjeseci ozdravljenja i rodila sina, poslije i drugog. Ona je sada počasni donor, ima 50 godina i liječnici joj konstatiraju odlično zdravlje.

1114

Loading...

Izlječivši se od raka, Paula Ganner dokazala je na sebi ljekovita svojstva kerozina, te pomogla povratiti zdravlje više od 20 tisuća ljudi. Također je Paula izliječila i svoju djecu ovom metodom. Potpuno je izliječila mlađeg sina od dječje paralize, dajući mu žličicu kerozina svakodnevno. Poslije je povratila zdravlje starijeg sina, izlječivši ga od trovanja krvi, primanjem kerozina 5 dana.

Paula priča: “Mojoj prijateljici iz Belgije bio je dijagnosticiran rak dojke. Nakon operacije, njeno stanje se pogoršalo. Preporučila sam joj da koristi kerozin, po 1 čajnu žličicu natašte. Nakon mjesec dana, počela se oporavljati. Također se izliječila i od dijabetesa “

Paula Ganner terapija

U cilju prevencije, Paula preporuča konzumiranje kerozina, nekoliko čajnih žličica tijekom godine. A bolesnicima – piti po jednu čajnu žličicu na prazan želudac 15 dana.

Za one, koji ne podnose miris i okus kerozina, prvih dana mogu koristiti po 1-2 kapi na kocki šećera, ili pomiješavši ga s hladnom vodom, 3 puta dnevno poslije jela. Postupno treba povećavati količinu do 15 kapi. Za čišćenje grla nakon uzimanja kerozina, ona preporuča piti suncokretovo, ili ulje more krkavine.

Paula tvrdi da kerozin uziman u malim dozama nema nikakav negativan utjecaj na organizam. Može izazvati samo blagi bol u trbuhu ili proljev, što je po njenim riječima, normalno.

Paula preporuča piti samo destilirani, pročišćeni kerozin, jer po njenom mišljenju stimulira limfne žile i liječi ih.

Ona tvrdi da sa takvim kerozinom može izliječiti dijabetes, kardiovaskularna oboljenja, glavobolje, čirevi na želucu, hemoroidi, očistiti crijeva od glista i parazita itd.

Za potpuno izlječenje dijabetesa kod djece, Paula preporučuje dnevni unos kerozina po 5 kapi u roku 4-5 tjedana.

Kod bolesti krvi i želuca, neophodno je uzimati po 1 žličicu kerozina dnevno, tijekom jednog tjedna. Napraviti pauzu 2 mjeseca i koristiti kerozin po 1 jušnu žlicu u roku 4 tjedna. Godinu dana kasnije, ponoviti kuru liječenja. Da se bolest ne bi povratila, Paula preporuča jednom godišnje, kao preventivnu mjeru, koristiti 1 čajnu žličicu kerozina 7-12 dana.

Ženama, oboljelim od raka maternice, Paula preporuča 3 kapi kerozina dnevno, do potpunog izlječenja.

Za vrijeme liječenje, muka i povraćanje su mogući, ali treba nastaviti koristiti kerozin. Na ovaj način crijeva se čiste i uklanja se sve nepotrebno iz organizma.

Zašto je kerozin učinkovit u liječenju raka i drugih bolesti? U čemu je njegova tajna?

Malahov terapija

kerozin

Evo kako ovaj fenomen objašnjava Genadij Malahov, autor knjige “Liječenje kerozinom”:

- Kerozin isušuje i dehidrira stanice. Bilo koji zloćudni tumor predstavlja zajednicu živih stanica s brzom diobom. Ako ih lišite tekućine, one umiru. Ovo je jedna od osnovnih karakteristika kerozina, koji djeluje izravno na stanice raka.

- Kerozin posjeduje visoku prodornu moć. U pravilu, svaki tumor se okružuje nekom vrstom zaštitne barijere. Na sličan način ponaša se i organizam – izolira se od tumora zaštitom. Lijekovima nije lako prevladati tu barijeru. Ali, svojstva kerozina su takva da on relativno lako nadilazi tu barijeru i ima izravno djelovanje na stanice raka.

- Maligni tumori izazivaju upalu u tkivima i bol. A kerozin može smanjiti upalu, pružajući bezbolni efekt, koji je neophodan bolesniku oboljelom od raka.

- U posljednjih nekoliko godina smatra se da su paraziti jedan od glavnih uzroka pojave i formiranja zloćudnih tumora. Jedna od glavnih osobina kerozina su njegova antibakterijska svojstva.

- Tako da, ako je podrijetlo tumora izazvano parazitima, to konzumiranje kerozina je opravdano i doprinosi izlječenju. Ako je priroda tumora potpuno drugačija, primjerice od dugog emocionalnog stresa, kerozin, kao i drugi lijekovi su bez utjecaja na ljudsku psihu i potpuno su beskorisni. U ovom slučaju potrebna je druga metoda liječenja. I praksa liječenja onkoloških bolesnika potvrđuje ovaj fenomen – liječenje je učinkovito u tom slučaju, ako odgovara uzroku nastanka raka.

331

Konzumiranje kerozina širi krvne žile i poboljšava prehranu tkiva. Zajedno s krvlju, na oboljelo tkivo stižu regulacijske tvari i samim time djeluje na oboljele stanice i tjeraju ih na rad.

Naravno, postoje i drugi, molekularni mehanizmi utjecaja kerozina, kako na cijeli organizam tako i na stanice raka, koje pomažu bolesnom čovjeku.

Svi opisani mehanizmi omogućuju uspješno izlječenje velikog broja onkoloških oboljenja. I to nisu samo riječi, nego je i prisutna obimna praksa u cijelom svijetu liječenja tumora kerozinom.

Prije početka bilo koje vrstu samoliječenja, obavezno konzultirajte vašeg doktora i/ili nekog autoriziranog stručnjaka.

Izvor: uspesnazena

Vaš komentar na članak: