11.04.2016 u 20:11 | Featured | Komentari

Pokažite kako stiskate pesnicu – i reći ćemo sve o vama!

Postoji mnogo različitih testova u kojima je ličnost osobe povezana sa određenim dijelovima tijela – dlanovi, zglobovi, prsti, nokti …

pesnica-600x450

Ali, postoji još jedan način pomoću kojeg možemo proanalizirati ličnost – kako mi stiskamo ruku u pesnicu. Način, na koji to radite – otkriće neke aspekte vaše ličnosti, piše uspesnazena.com.

Predlažemo da prođete kroz ovaj jednostavan, ali veoma istinit test u kojem će biti potrebno da samo stisnete ruku u pesnicu, i izaberete odgovarajuću varijantu odgovora.

Ako vas neko zamoli da stisnete pesnicu, kako ćete to uraditi?

Uradili ste?

Loading...

A sada pogledajte odgovore:

1. Imate tendenciju da pomažete ljudima čak i onda, kad vam to donosi neke neugodnosti. Stalno ste u potrazi za novim znanjima, iskustvima, izuzetno energični i pomalo nestrpljivi. Takve kao vi, nazivaju avanturistima i neustrašivi, ali u isto vrijeme, mnogima od vas neće pasti na pamet koliko je često i vama potrebna zaštita i pomoć.

Vama je od životne važnosti priznanje i prihvatanje, jer se često suočavate sa ljudima koje koriste vašu dobrotu. Ali, jaka unutrašnja srž, ipak vam ne dozvoljava da rizikujete i odustanete od ljudi. Vi i dalje nastavljate čuvati i štititi one koji koriste vašu plemenitost, jedino što postajete malo oprezniji.

pesnica-2-600x450

2. Komunikativni ste, privlačite različite ljude. Prijatelji vole vašu iskrenost i duhovitost. Sigurni ste u sebe, imate jako razvijen osjećaj samopoštovanja. Odličan ste vođa među prijateljima, i dobar lider u poslu. Međutim, u donošenju smjelih odluka sprečava vas strah od neuspjeha, jer neuspjeh može povrediti vaše samoljublje.

Često imate potrebu za ohrabrenjem i pohvalama. Pa šta, nije to tako loše.

Važno je da ne prestanete vjerovati u sebe, čak i ako vam ne govore koliko ste dobri. Sasvim je moguće da se, jednostavno, nalazite između ljudi koji su ljubomorni na vaš uspjeh.

pesnica-3-600x450

3. Oštroumni ste i lijeporječivi, ali pomalo stidljivi, što vam onemogućava da u punoj mjeri ispoljite te osobine. Zato vas mnogi smatraju ćutljivom i nekomunikativni osobom. Precizni ste i pedantni, i ponekad zahtjevate od sebe previše, što dovodi do nepotrebnog nespokojstva. Pronicljivi ste, pokušavate da ne narušavate svoju unutrašnju harmoniju. Ljudima pored vas je veoma komforno.

Ponekad postaje nepodnošljivo tužno od misli da ne možete tek tako graditi odnose, sa lakoćom se adaptirati u nove kolektive i biti duša kompanije. Ne uzimajte to k srcu, jer je dovoljno da postanete malo fleksibilniji i druželjubiviji, i ljudi, koji su se plašili da vam priđu, odmah će promjeniti svoje mišljenje o vama.

pesnica-4-600x450

Izvor: web-tribune

Vaš komentar na članak: