16.01.2017 u 10:10 | Featured | Komentari

NEVJEROVATNO OTKRIĆE: RECITE ZBOGOM PROTEZAMA, EVO KAKO ĆE VAM NARASTI NOVI ZUBI U ROKU 9 SEDMICA!

Uz pomoć matičnih ćelija dr. Maoa iz SAD-a tvrdi da će novi zubi narasti za 45 dana.

zubi-flickr

Otkriće dr. Jeremy Maoa sa Columbia University, po svemu sudeći, je nova senzacija i revolucionarno otktiće u medicini, a posebno u stomatologiji. On je nedavno objavio rezultate svoga istraživanja za regeneraciju zuba. Otkrio je nešto nevjerovatno. Uz pomoć skele za zube koja sadrži matične ćelije iz organizma, koristio je svoju DNK, uspio je da regeneriše nove zube, piše “Aura“…

Ovo otkriće moderne tehnologije obećava svijetlu budućnost u stomatologiji i čovječanstvo uopšte. Moderna tehnologija i metoda dr. Maoa daje šansu da se u usnoj šupljini ponovo razviju i izrastu vlastiti zubi i to u roku od devet sedmica.

“Obnavljanje izvađenih zuba traje tačno devet sedmica. Uređaj – skela za zube sa matičnim ćelijama treba da bude postavljen na područja gdje nema zuba. U prvboj fazi organizam će se navikavati, nakon toga prihvatiti ćelije, a zatim i regenerisati korijen zuba…. Jednostavno rečeno, matične ćelije iz vašeg tijela se koriste za zamjenu nedostajućih zuba. Zatim, zub postaje jedno sa okolnim tkivom. To je tako jednostavno. To će poboljšati proces regeneracije i to će rezultirati u prilično brz oporavak”, objašnjava dr. Jeremy Maoa sa Columbia University.

Izvor: aura

Vaš komentar na članak: