01.11.2016 u 11:15 | Featured, Zdravlje | Komentari

Nakon ovog videa više nikad nećete čistiti uši sa štapićima

Komadić vate sa štapića za uši ovoj se nesretnoj ženi odlomio prilikom svakodnevnog rituala čišćenja ušiju. Ostao je u ušnom kanalu punih mjesec dana. Pogledajte što se dogodilo

foto: Dreamstime

foto: Dreamstime

Iako na svakom pakiranju štapića za uši piše da se ne guraju u ušni kanal, ljudi to i dalje rade. Prvenstveno zato što ne znaju kako bi drugačije očistili uši. Proizvođači se tim upozorenjem ograđuju od incidenata, a nitko zapravo ne daje praktična rješenja.

Ako ste jedni od većine koji vjeruju da se ništa loše ne može dogoditi, možda ćete promijeniti mišljenje nakon što vidite ovaj video.

Dr. Kunal Karade iz Nagpura u Indiji ima svoj YouTube kanal na kojemu objavljuje različite medicinske zahvate. Među njima je i čišćenje uha nakon što je komadić vate jednoj ženi ostao u ušnom kanalu. Punih mjesec dana. Otkako joj se odlomio, počela je doživljavati probleme s uhom. Ali njega je posjetila tek nakon mjesec dana kada se razvila infekcija uha. Doktor joj je malo po malo vadio zagnjojene ostatke pamučne vate i potom sve očistio.

Upozorenje: Sam prizor nije ugodan i mnogi će ga doživjeti kao odvratan.

Pogledajte video:

Izvor: 24sata

Vaš komentar na članak: