18.03.2015 u 12:40 | Featured, Recepti, Zdravlje | Komentari

Kako se osloboditi bolova u leđima, zglobovima i nogama za 7 dana!

Davno sam pročitala savjet jednog vojnog ljekara o tome kako održati zglobove u dobrom stanju i istovremeno otkloniti mnoge probleme vezane za njih. Provjerila sam na sebi, svojim prijateljima i uvjerila sam se da je ovaj recept zaista – čudo!

želatin

Ovaj recept ću podijeliti sa vama, koji imate problema sa bolovima u zglobovima, leđima, nogama,vratu piše portla uspesnazena.com!

Recept glasi ovako:

Kupiti u bilo kojoj prodavnici 150 gr bilo kojeg jestivog želatina ( 150gr – za kuru liječenja od mjesec dana).
Uveče sipajte 5 gr želatina (dvije ravne kašikice) u četvrt čaše sa hladnom (iz frižidera) vodom
Pomiješajte i ostavite da stoji do jutra (van frižidera)
Želatin ce nabubriti i pretvoriće se preko noći u žele.
Ujutru popijte smjesu na prazan stomak. Možete dodati sok, medenu vodu ili pomiješati smjesu sa jogurtom ili kiselim mlijekom. Ili na bilo koji drugi način koji vama odgovara.

Loading...

Funkcioniše tako, da ljudi koji su se žalili na bolove u zglobovima, leđima, nogama, bolove u kičmi, vratu itd., poslije nedelju dana prestaju da ih primećuju!

Kurs lečenja je mjesec dana. Ponoviti za 6 mjeseci.

Ovo je način da se obnovi „podmazivanje“ zglobova. A od zdravih zglobova zavisi i normalan rad mnogih organa, jer sve je u nasem organizmu povezano. Jedino „NE“ – mnogi ne vjeruju. Skupi lijekovi protiv bolova puni hemije za nekoga su jedino rješenje, a tako „primitivno“, nezahtevno liječenje ne uliva povjerenje.

Zasto je želatin toliko koristan za zglobove?

Želatin – proizvod životinjskog porijekla, dobijen u rezultatu prerade vezivnog tkiva krupne rogate stoke – tetiva, kostiju, hrskavica, je ustvari kolagen u najčistijem obliku. Pozitivno djeluje na stanje unutrašnjih vlakana i sitnih sudova. U sebi posjeduje dvije aminokiseline: prolin i hidrosiprolin, koji imaju pozitivan uticaj na oporavak vezivnog tkiva. Želatin je u stanju da poveća rast i obim vezivnog tkiva, što je veoma važno kod bolesnih zglobova.

Želatin je koristan proizvod izuzetnog kvaliteta za poboljšanje zdravlja:

- jača zglobove i srčani mišić
- poboljšava metabolizam
- povećava mentalnu sposobnost
- održava zdravo stanje kože
- daje elastičnost i snagu tetivama i ligamentima
- sprećava razvoj osteoporoze i osteoartritisa
- dovodi do poboljšanja rasta i strukture kose i noktiju (pogledajte domace sampone sa zelatinom i maske sa želatinom za sve tipove kose)
- nezamjenjiv kod displazije

Iz ličnog iskustva mogu vam reči da su zaista za samo 7 dana prestali bolovi u kicmi i ukočenost u vratu, koje sam osjećala već mnogo mjeseci, jer moj posao vezan je za duže sjedenje za računarom. Poslije kursa liječenja od mjesec dana osjećala sam se mnogo bolje, bolovi u leđima su nestali! I dalje održavam leđa uz Japansku metodu, koja je zaista fenomenalna.

Izvor: uspesnazena

Vaš komentar na članak: