26.10.2016 u 6:59 | Featured | Komentari

KAKAV BORAC: Ona ZNA da umire od raka, ali to je ne sprečava da život živi punim plućima! (FOTO) (VIDEO)

Njena parola je – ko kaže da rak i hemoterapija moraju da vas ubiju u pojam

Ana-Alesija-Ajala

Ana-Alesija Ajala je rešila svima da pokaže da ne postoji ta bolest koja može da ugasi život u njoj. Bori se sa rakom i prima hemoterapiju, ali to je ne spečava da čak i tad radi ono što najviše voli – da đuska.

Ana-Alesija (32) je majka trogodišnjeg deteta. U decembru 2015. je poželela još jedno i zbog toga je otišla na pregled, kada je usljedio ogroman šok, piše portal “12 News“.

Otkriven joj je redak tumor na materici, a bolest je već počela da se širi po cijelom stomaku. Odmah je operisana i uklonjen je veći dio zahvaćenih organa, a zatim je uslijedila hemoterapija.

Loading...

U julu ove godine joj se pojavio tumor i na slezini i doktori su odmah reagovali i izložili je još agresivnijoj terapiji, koja je vezivala za bolnicu po četiri dana.

 Bilo mi je jako teško u početku u bolnici, jer nisam mogla da podnesem da budem odvojena o ćerke. Čak smo i njen rođendan morali da proslavimo u bolničkoj sobi – priča Ajala.

Hemoterapije joj je uvijek olašavala prijateljica koju je prošle godine upoznala na fitnesu.

Uvijek je bila tu za mene otkako sam se razboljela. Znam da ona obožava mužiku, đuskanje i dobru žurku. Htjela sam da joj pokažem koliko mi njena podrška znači, pa smo tako jedan dan zajedno đuskale. To se nastavilo i kasnije na terapijama, ali sam tek sada skupila hrabrosti da to objavim – objašnjava Ajala.

Njen cilj je bio da podstakne sve žene koje boluju od raka da pozitivno razmišljaju i da nikada ne prestaju zbog bolesti da rade stvari koje vole.

Pogledajte kako se Ana-Alesija provela sa prijateljicom na hemoterapiji.

Izvor: telegraf

Vaš komentar na članak: