12.08.2017 u 8:15 | Featured, Zdravlje | Komentara:

IZNENAĐUJUĆE: Umotajte noge u foliju i ostavite ih tako sat vremena! Sutra ćete se probuditi KAO NOVI!

Aluminijumsku foliju ćete naći u svakom domaćinstvu baš zato što je upotrebljiva na mnogo načina! Ali, za neke od ovih sigurno niste znali!

aluminij-folija

ODMORITE SE – ODMAH

Aluminijumskom folijom, vjerovali ili ne, možete da liječite umor i nesanicu. Sve što treba da uradite jeste da isječete foliju na trake i ubacite ih u frižider na dva do četiri sata. Potom ih stavite na lice, posebno na obrve i očne kapke. Mišići će vam se ubrzo opustiti a vi ćete biti svježi kao da ste upravo cijelu noć prespavali!

UMIRUJE BOLNE ZGLOBOVE

Artritis, bol u peti, giht… sve te stvari olakšava aluminijumska folija. Samo je obmotajte oko bolnog dijela a potom dodatno obmotajte zavojem kako folija ne bi spadala. Sa takvim zavojem provedite cijelu noć i ujutro skinite. Dvije nedelje ponavljajte ovu proceduru i bol će biti neprimjetan! Ako ponavljate tretman, imajte na umu da je poslije dvije nedelje korišćenja neophodno napraviti dvije nedelje pauze.

LIJEČI PREHLADU

Umotajte stopala u 5 do 7 slojeva aluminijumske folije i ostavite ih tako sat vremena. Onda skinite, ostavite stopala da dišu par sati, pa ponovite. Već sutradan bićete kao novi!

Izvor: zena

Vaš komentar na članak: