15.04.2017 u 9:28 | Featured, Recepti, Zdravlje | Komentari

Doktor kategorično tvrdi i nudi lijek: Kad imate dovoljno ovog vitamina, ne možete da dobijete rak!

U svojoj knjizi dr Maner tvrdi da je procenat izlječenja viši od 90 odsto, a ujedno navodi i listu namirnica bogatih ovim važnim vitaminom.

Hemoterapija-oboleli-od-raka-bolnica

Rak je postao toliko rasprostranjena bolest, koja više nije rezervisana samo za starije ljude, već od njega masovno oboljevaju mlade osobe, pa čak i bebe. Jedini dostupan zvanični lijek jeste hemioterapija, koju mnogi medicinski stručnjaci nazivaju i “otrovom koji liječi”, jer pored kancerogenih, ubija i zdrave ćelije i tako uništava imuni sistem. Međutim, jedan ljekar kategorično tvrdi da rak nije ništa drugo nego nedostatak vitamina B17!

Naime, on poredi rak sa skorbutom – stanjem koje izaziva oticanje tkiva, kao i promjene na koži, zglobovima i vezivnom tkivu. Vjerovalo se da je ovo bolest, sve dok nije otkriveno da su sve ovo simptomi nedostatka vitamina C.

U pitanju je doktor Harold V. Maner (Harold W. Manner), profesor biologije i načelnik biološkog odeljenja na Univerzitetu Lajola u Čikagu.

Loading...

“Oni koji boluju od raka treba prvo da znaju šta je rak. Ne paničite. Istražite svoje zdravlje. Kao što niko ne umire od skorbuta, ne možete ni od nedostatka vitamina B17″, tvrdi on.

Saveti doktora Manera za liječenje kancera

Doktor Maner vjeruje da je, pošto je po njegovom mišljenju u pitanju samo težak nedostatak vitamina B17, za liječenje i prevenciju raka sasvim dovoljno da svakog dana pojedete 15 do 20 jezgra iz koštice kajsija. Naime, on smatra da je lijek za rak leatril, jedinjenje koje se ekstrahuje iz amigdalina – poznatijeg i kao vitamin B17.

Takođe, on savjetuje da treba da jedete klice pšenice, za koje se vjeruje da su čudesni lijek koji sprečava i liječi rak. Bogate su tečnim kiseonikom i leatrilom. Ove supstance ima i u košticama jabuka. U svojoj knjizi pod nazivom “Smrt kancera”, dr Maner tvrdi da je procenat izlječenja raka pomoću leatrila viša od 90 odsto, piše Urbanatural.in. Ujedno navodi i listu namirnica bogatih vitaminom B17 i tvrdi da ako ga budete redovno unosili u dovoljnim količinama, nikada nećete morati da brinete da li ćete dobiti ovu opaku bolest.

Namirnice bogate vitaminom B17

  • Koštice i sjemenke voća: jabuke, kajsije, breskve, kruške i suve šljive (najbolji izvor amigdalina)
  • Varivo: kukuruz, pasulj, klice sočiva, grašak, pasulj sorte Lima, boranija
  • Orašasto voće: Gorki badem (najbogatiji prirodni izvor B17), australijski (makadamski) orah, indijski badem
  • Bobičasto voće: crni dud, borovnica, aronija, kupine, maline i jagode
  • Žitarice: susam i laneno seme, ovseni griz, ječam, tamni pirinač, pšenični griz, proso, raž, heljda, šećerna trska

Vitamin B17 može se naći i u pivskom kvascu i mesu bundeve. Doktor upozorava na još jedan važan faktor rizika – hemikalije koje dospijevaju u organizam putem hrane.

Obavezno vodite računa da dobro isprete ruke nakon pranja, kao i sudove nakon što ih operete tečnošću. Ako vam na posuđu ostanu tragovi hemikalija, kada na njega stavite vruću hranu ili piće, oni će upiti otrove u sebe i završiće u vašem tijelu.

Što se tiče uklanjaja otrova sa voća i povrća, Maner savjetuje da istrljate koru solju i isperete vodom.

Izvor: stil

Vaš komentar na članak: