02.04.2017 u 12:30 | Featured, Zdravlje | Komentari

113 godina star i potpuno zdrav čovjek otkriva svoju tajna! Ovih 5 namirnica trebate jesti svaki dan

Čak i sa 113 godina, Bernardo Lapallo je vitalan kao mladić! On zaista izgleda mnogo mlađe, te je u mogućnosti da se slobodno kreće, bez ikakve pomoći. Njegovo mentalno zdravlje je izuzetno dobro, a on kaže da čita knjige i rješava križaljke da bi ga očuvao.

113-godina star

On jede puno voća, povrća, pije puno vode te posebnu pažnju posvećuje pravilnom odmoru. Bernardo kaže da svatko tko želi živjeti duže treba početi dodavati med, cimet, maslinovo ulje i češnjak u svoju ishrani, jer je to tajna njegove dugovječnosti.

Med

Med je prirodni eliksir zdravlja, svi bi ga trebali konzumirati svaki dan. On je bogat antioksidansima te pomaže protiv dugog popisa bolesti. No, kada kupujete med trebali bi ste biti sigurni da je organski, jer jedino takav ima mnoštvo ljekovitih svojstava od kojih možete imati koristi. Med je koristan za vaše cjelokupno zdravlje i morate ga početi odmah konzumirati.

Cimet

Osim njegovog nevjerojatnog okusa, cimet smanjuje kolesterol i šećer u krvi, bori se protiv infekcija i upala te poboljšava probavu. Počnite da ga dodate u vaše obroke da biste osigurali svoju dugovječnost.

Češnjak

Češnjak je jedan od najpopularnijih alternativnih lijekova, i efikasan je protiv mnogih bolesti. Koristi se za snižavanje visokog krvnog tlaka i visokog kolesterola, također može spriječiti kardiovaskularne bolesti zbog sastojka zvanog alicin. Konzumiranje sirovog češnjak će dati najbolje rezultate.

( LijekizPrirode.com )

Vaš komentar na članak: