24.10.2020 u 17:08 | Recepti, Zdravlje | Komentari

UPOZNAJTE PRIRODNI LIJEK koji popravlja pamćenje, topi masnoće i poboljšava vid i sluh

Kad pojedete ovu smjesu, funkcija čitavog mozga se znatno poboljšava.

hren

Jedan od najmoćnijih prirodnih lijekova ne samo da će vam popraviti pamćenje za nevjerojatnih 80 posto, već ćete pri tome uspjeti otopiti masne naslage s kojima se borite godinama.

Ključni sastojak je hren koji je bogat vitaminom C, kalijem, vitaminima B1, B2 i B6, kao i željezom, magnezijem i fosforom.

Vjerojatno vam je poznat osjećaj kušanja svježe naribanog hrena – vatrena ljutina koja oduzima dah, snažno ulazi u nos i tjera suze na oči. Njemačka poslovica kaže da hren provjetrava duh. S obzirom na njegovu iznimnu ljekovitost, češće bismo se trebali “provjetravati” hrenom koji tradicionalno raste u uglu vrta i često “pobjegne” izvan ograde.

Loading...

Hren je prirodni antibiotik s jakim antibakterijskim djelovanjem, pa se u narodnoj medicini od davnina koristi za jačanje imuniteta te protiv kašlja, plućnih bolesti i općenito infekcija. Sirup od ribanog hrena s medom, propolisom i sjemenom anisa preporučuje se kao jedan je od najboljih prirodnih sirupa za liječenje plućnih bolesti.

Hren potiče rad žuči, jetre, gušterače, crijeva i želuca. Pomaže protiv bolesti mokraćnog sustava i bubrežnih kamenaca, ublažuje bol kod reume i artritisa, pročišćuje kožu.

Hren ubrzava metabolizam, otklanja umor i potiče razvoj dobrih bakterija u trbuhu.

Priprema
Od sastojaka ćete trebati:

  • 125 grama hrena,
  • 4 limuna,
  • 3 žlice meda,
  • 2 žlice cimeta i
  • komadić đumbira (oko 2 centimetra).

U blenderu ispasirajte hren i đumbir. Iscijedite sok iz limuna, dodajte u blender, dobro izmješajte pa dodajte cimet i med. Dobro povezanu smjesu stavite u staklenu posudu.

Dva puta dnevno uzimajte po jednu žlicu smjese prije obroka, a ako vježbate, prije treninga. Prakticirajte ovo tri tjedna i nećete se pokajati kad vidite fenomenalne rezultate.

Izvor: net

Vaš komentar na članak: