05.04.2018 u 6:39 | Biljke, Zdravlje | Komentari

Spatifilum – “Ženska sreća”: Magična biljka za žene

Postoje sobne biljke koje su gotovo prisutne u svakoj kući. Ali, mnogi ne znaju, čak ni kako se zovu, prenosi uspesnazena.com.

zenska-biljka

Spatifilum – je jedna od takvih priča. Postoji vjerovanje da ova biljka donosi sreću njezinoj vlasnici. U čemu se krije ženska sreća? Naravno, to je prije svega harmonija u srcu i u kući. Vjeruje se da je upravo ova sobna biljka odgovorna za žensku dobrobit, ne nazivaju je uzalud – ženskom srećom.

Vjeruje se da ako neudatoj djevojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj osobni život. Ako je poklonite udatoj dami – u obitelji će se pojaviti dijete.

U stvari, sve sobne biljke simboliziraju nešto određeno – neke sreću u braku, druge – novac, treće – zdravlje, uspjeh i tako dalje. Ali zašto se baš spatifilum smatra ženskim pokroviteljem?

Pokušajmo otkriti.

Loading...

Od davnina su žene počele primjećivati da je postojanje ove lijepe biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promjene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Djevojke su pronalazile svog izabranika, djevojke u vezi – ubrzo su dobivale ponudu braka, a udane žene – su živjele sretni bračni život.

Sreća je, također, dolazila u kuću kod žena koje su dugo pokušavale zatrudnjeti, i s pojavom ove biljke one su, napokon, razveseljene viješću o dugoočekivanom radosnom događaju.

Puno kasnije, ova biljka, i vjerovanja povezana s njom, postala su naširoko poznata.

Žene, koje su već okusile sreću, donosile su svojim, manje sretnim prijateljicama izdanke Spatifiluma da bi i one, također, doživjele magičnu moć ove biljke. Danas je “ženska sreća” jedna od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za ljepši spol.

Unatoč činjenici da mnogi ne vjeruju u magične čari biljke, spatifilum itekako može utjecati na privatni život svoje vlasnice o čemu svjedoče mnoge objave na forumima gdje žene dijele priče o «ženskoj sreći» i u pravom, i prenesenom smislu.

Sve to govori o tome, da ova biljka i vjerovanja nisu prazne priče, i da u njima postoji bar dio istine.

Ako želite da ova biljka promijeni vaš život, iskreno je volite, brinite o njoj, zalijevajte je, prihranjujte je, liječite ako je to potrebno – neka ona osjeti vašu ljubav, neka vam razotkrije svoja magična svojstva i vi ćete se uvjeriti da je “ženska sreća ” i vjerovanje u nju – zaista istinito…

Izvor: uspesnazena

Vaš komentar na članak: