26.04.2017 u 18:15 | Zdravlje | Komentari

Recite zbogom URINARNOJ INFEKCIJI sa jednostavnim, domaćim lijekom koji je izliječio hiljade ljudi!

Osobe koje imaju probleme sa curenjem mokraće trebaju posetiti ljekara koji će ih savjetovati šta da uzimaju kako bi se to reduciralo.

infekcija

Ako i vi imate taj problem, nemojte brinuti jer niste jedini.To se može liječiti, samo ne zanemarujte.To može biti povezano sa nekim upalama, starosti, menopauzom, porođajem, problemima s aprostatom, urinarnim infekcijama i sl.

Nemogućnost zadržavanja mokraće u mokraćnom mjehuru se dešava kada je mokraćni mjehur previše aktivan, te više ne može zadržati mokraću u sebi.

Osim toga, može biti i uzrokovan stersom, napornom fizičkom aktivnošću (skakanje), smijanjem (sigruno ste nekad zbog smijanja došli u takvu situaciju)…

Da biste bili zdravi, zdravo se hranite,a oni koji imaju ovaj problem neka se redovno peru po intimnim dijelovima, bez hemijskih preparata i obavezno dobro osuše jer se na mokrom stvaraju bakterije.

Upotreba jogurta vam može pomoći. Pijte ga što više, a možete ga nanijeti na intimno područje jer će tako djelovati na bakterije. Vodite računa o svome zdravlju.

Izvor: megagiga

Vaš komentar na članak: