30.11.2016 u 9:37 | Recepti, Zdravlje | Komentari

RECEPT OD SAMO 3 SASTOJKA: Čisti masnoću iz krvi, ubija infekcije i prehlade iz jednog poteza!

Često se umarate i imate slabu cirkulaciju? Ovo je prava stvar za sve ljude koji se zbog slabijeg imuniteta često razboljevaju, kao i za one koji imaju probleme s krvnim sudovima

srce.krvni sudoci

Mnoge su koristi od ovog prirodnog lijeka. Radi se o kombinaciji tri super zdrave namirnice koje zajedničkim i svakodnevnim djelovanjem mogu napraviti izuzetno pozitivne zdravstvene efekte na vaš organizam.

Lijek je dobar za liječenje i prevenciju zakrečenja arterija. Takođe, dobar je za regulisanje povišenih masnoća u krvi, sprečavanje opšteg umora organizma, sprečavanje i liječenje infekcija i prehlada, intenzivno jačanje imunog sistema, čišćenje jetre i poboljšanje jetrenih enzima. Ovaj prirodni lijek sprečava pojavu slobodnih radikala u organizmu, koji izazivaju najteže bolesti i niz drugih stanja povezanih sa bolestima srca i krvotoka.

Potrebni sastojci: 4 cijele veće glavice bijelog luka, 4 kompletna limuna sa korom, manji korijen đumbira (3-4cm) ili dvije supene kašike i 2 litre čiste vode. Ovaj čudotvorni napitak je nevjerovatno moćan, a sadrži samo tri sastojka. To su bijeli luk, đumbir i limun. Sve tri namirnice možete nabaviti lako i jeftino.

Priprema:

Limun dobro operite pa ga isjecite na komadiće. Ukoliko se radi o limunu koji nije organski, odnosno ukoliko je prskan, onda ga tretirajte rastvorom sirćeta i vode. Ogulite bijeli luk i zajedno sa limunom i đumbirom ubacite u blender. Od toga, pomoću blendera napravite homogenu masu. Tako izmiksovanu smjesu sipajte u metalnu posudu, uspite dvije litre vode i zagrijte sve zajedno uz mješanje do tačke ključanja. Odmah prije nego što smjesa proključa isključite vatru i pustite da se sve dobro ohladi. Procijedite kroz srednje gustu cjediljku i sipajte u staklene flaše ili tegle.

Ovaj ljekoviti napitak se pije svaki dan po jedna čaša od 2 dl najmanje 2 sata prije jela, odnosno na potpuno prazan želudac. Napitak čuvajte u frižideru, a prije svakog korišćenja promućkajte.

Kura liječenja traje 3 nedelje uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše nakon čega treba napraviti pauzu od jedne nedelje, a onda možete opet nastaviti sa konzumiranjem u istom ciklusu. Ukoliko vam ukus ne odgovara možete dodati meda po ukusu. Nakon 3 nedelje korišćenja trebalo bi da osjetite značajnu regeneraciju i revitalizaciju tijela od korišćenja napitka. Napitak je osim već navedenih blagodati posebno koristan u sprečavanju kalcifikacije u tijelu koja izaziva kamenčiće u organima i začepljenje krvnih sudova.

Izvor: telegraf

Vaš komentar na članak: