16.03.2016 u 20:50 | Zdravlje | Komentari

Potopite noge u hladnu vodu svako veče pred spavanje i posmatrajte šta se dešava sa vašim organizom… bićete iznenađeni!

Možda vam ova metoda ne djeluje djelotvorno, ali pogledajte šta doktor Sergej Bubnovski, stručnjak za kinezioterapiju, ima da kaže

PHOTO:flickr/Claire Plumridge

PHOTO:flickr/Claire Plumridge


Svjetski poznati i priznati stručnjak za kinezioterapiju iz Moskve izjavio je da je ključ za jači imuni sistem u vrlo jednostavnoj praksi koju svako može sprovesti.

Sve što treba da uradite jeste da držite svoja stopala u hladnoj vodi, svakog dana kada dođete sa posla. Ovo će nevjerovatno opustiti vaša stopala nakon napornog dana na poslu i napraviti čudo za vaš imuni sistem. Naglašava da je ključ ove metode koristiti hladnu vodu. Ne toplu, ne mlaku, samo hladnu.

- Kada dođete kući, napunite lavor hladnom vodom i držite stopala u njemu 15 minuta.

Osušite stopala i obujte par vunenih čarapa. Uživajte u toploti i zapamtite, ovo bi trebalo ponavljati svake večeri ako želite ojačati svoj imunitet. Ova metoda je takođe korisna ako ste prehlađeni.

U ovom slučaju bi trebalo nekoliko puta ponavljati ovu metodu, a ne samo jednom dnevno. Vaša prehlada će ubrzo nestati a vi ćete biti preporođeni.

Doktor Sergej kaže da ne bi trebalo da budete zabrinuti zbog hladne vode ako ste prehlađeni. On garantuje da će vam ova metoda biti od koristi i da vam neće naškoditi na bilo koji način.

Izvor: fokuzz

Vaš komentar na članak: