25.07.2015 u 17:40 | Zdravlje | Komentari

Ovo su TRI PRAVILA za doručak pomoću kojih ćete SMRŠAVJETI!

Za sve one koji ne mogu ući u drastične promjene prehrane kako bi smršavjeli, donosimo tri lagana koraka koja će vam pomoći da dugoročno dođete do pristojnih rezultata.

dorucak

Doručak je najvažniji obrok u danu, postoji više razloga zašto je tomu tako. Ali postoje i pravila vezana za njega kojih se morate držati ako pokušavate smršavjeti.

Na ove tri stvari trebate misliti prilikom svog prvog obroka.

1) JEDITE RANO

Istraživanja su otkrila da doručak poboljšava metabolizam i pospješuje da tijekom dana budemo manje gladni pa kasnije zdravije ručamo i zdravije večeramo. Kako bi vam tijelo brže sagorijevalo masti, nakon buđenja doručkujte što ranije možete.

2) JEDITE DOK NE BUDETE SITI

Neka vam doručak bude obilan i bogat kako ne biste za dva-tri sata opet bili gladni. Jedite hranu koja se sporo probavlja: hrana koja sadrži mnogo vlakana i mnogo proteina dobar je izbor jer će vam dati neophodnu energiju. Pazite da doručak ne sadrži u sebi mnogo šećera.

3) NE PRETJERUJTE

Obilan doručak će vas zasititi, ali nemojte pretjerivati. Jedite umjereno, taman onoliko koliko vam treba. Kada osjetite da ste siti, stanite. Ne morate pojesti sve što je ispred vas.

Izvor: dnevno

Vaš komentar na članak: