23.08.2017 u 6:38 | Kućni savjeti, Zdravlje | Komentari

Ovo su mobiteli sa najviše zračenja: Provjerite odmah da li se vaš mobitel nalazi na listi

Svjesni ste da mnogi aparati štetno zrače, tako i mobiteli. Znamo da ne možete bez njih, ali barem ih možete isključiti kada spavate i ne držati ih stalno u džepovima. Štetno zrače i mogu izazvati rak.

Najviše zrače kada zovete nekoga i dok čekate da se taj neko javi. Zato ih tada udaljite od uha, pa tek kad se neko javi približite.

Osim telefona, naravno da zrače još i kompjuteri i televizori, zato ih gasite barem kada spavate. Bilo bi dobro da ih s vremena ne vrijeme isključite iz struje.

Većina vas sigurno ima i mikrovalnu, a niste svjensi da ona uništava sve vrijednosti u hrani i zrači. Njeno zračenje izaziva rak. Imajte to na umu. Mikrovalna vam nije toliko neophodna.

Ovih dana sve više djece koristi telefone i to često. Obratite pažnju na to, jer može još gore uticati na njih. Neka uživaju u djetinjstvu, pa sjetite se naših djetinjstava..

Igrali smo se napolju, družili, bili u prirodi, nismo bili robovi tehnologije barem dok smo bili djeca. U ovom videu je prikazano kojih 20 mobitela najviše zrači:

Izvor: megagiga

Vaš komentar na članak: