09.12.2015 u 9:40 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Očistite svoje tijelo od toksina samo jednom čašom ovog neodoljivog napitka

Možete ga pripremiti za samo nekoliko minuta a već nakon prve čaše uništiti će toksine u tijelu, te započeti generalno čišćenje.

napitak2

Duže konzumiranje ovog veoma jednostavnog napitka, poboljšat će vaš imunitet te riješiti probleme sa probavnim traktom. Ispuniti će vas energijom, što će biti dovoljno za cijeli dan.

Najbolja stvar od svega je da je potrebno samo tri sastojaka koje možete kupiti u bilo kojoj trgovini, kao što su: limun, jabuka i đumbir.

Bogat je vitaminom A, B, C, pomaže jetri da obnavlja svoj ​​rad i čisti tijelo. Razmislite o ovome kao gorivu koje će pomoći vašem tijelu da radi glatko tijekom dana.

Priprema i konzumiranje:

Ogulite jedan limun, četiri jabuke i komadić svježeg đumbira, oko 5 centimetara. Stavite sve sastojke u blender, nakon što dobro umiksate dobiti će te ukusan napitak. Možete ga pomiješati s vodom da bude tečniji, jer je napitak od samih sastojaka vrlo gust i kad se ujednači. Dodavanje vode će ga blago razblažiti,neće izgubiti okus ni učinak, ali će ga biti veoma lakše konzumirati. Napitak konzumirajte odmah nakon pripreme. Najbolje vrijeme konzumacije je ujutro prije doručka.

Izvor: narodnilijek

Vaš komentar na članak: