06.02.2016 u 19:13 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Očistite cijeli organizam, na prirodan način, pomoću ruskog recepta

Čišćenje organizma treba da sprovodite najmanje jednom u šest meseci, odnosno dva puta godišnje, jer nagomilani toksini mogu da dovedu do različitih bolesti. Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisustva toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih materija, prenosi portal uspesnazena.com!

Srce-e1412363523563

Efikasan prirodni lijek ruske narodne medicine sastoji se od kefira i heljdinog brašna. Kefir je „eliksir mladosti i zdravlja“, a heljdino brašno posjeduje izuzetna ljekovita svojstva: jača organizam, podmlađuje krvne sudove, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje urina.

Odlično je za pamćenje i koncentraciju (naročito za starije osobe). Snižava pritisak, liječi arteriosklerozu i opstipaciju. U kombinaciji sa kefirom, smanjuje nivo šećera u krvi, čisti crijeva i krvne sudove, normalizuje metabolizam i rad pankreasa, povećava nivo hemoglobina u krvi.

Ovo je zaista čudesno narodno sredstvo!

Recept ljekovite smjese kefira i heljdinog brašna je sljedeći:

Kašiku heljdinog brašna preliti sa čašom (180ml) kefira i dobro promiješati. Uradite to uveče i ostavite u frižider.
Ujutro, pola sata prije jela, još jednom promiješajte i pojedite ga. Najbolje je ovu smjesu uzimati umjesto doručka. Po želji zasladite sa malo meda. Poslije nemojte ništa jesti 3 sata.

Kurs čišćenja treba da traje 14 dana.

Izvor: uspesnazena

Vaš komentar na članak: