28.03.2017 u 8:38 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Ljekovita smjesa od dva sastojka koja će vas riješiti bola u vratu i još mnogo toga! (RECEPT)

Mnogi ljudi su potvrdili da nakon primjene ovog ljeka, bolove nisu osjećali duže vrijeme, pa čak i po nekoliko godina

ljekovita_smjesa_osteohondroza

Radi se o pripremi smjese od dva sastojka koja će vas riješiti bola u vratu, osteohondroze te drugih bolova. Ova ljekovita smjesa se priprema odmah za cijelo liječenje i tako se i koristiti. Riječ je o smjesi od soli (može i morska sol) te nerafinisano ulje (biljno ulje).

Priprema

Potrebno vam je oko deset velikih kašika soli i deset velikih kašika ulja. Dakle možete koristiti suncokretovo ili maslinovo ulje. Sastojke stavite u staklenu flašu i dobro promješajte da se izmješaju. Zatvorenu bocu ostavite par dana, dok ne dobijete smjesu svjetle boje.

Upotreba

Masirajte predio bola, odnosno vratni dio, sa malo više snage utrljavajući smjesu. Tretman u početku treba da traje 2-3 minute, s tim da ćete svaki dan dodavati po 2-3 minute, dok u zbiru ne dobijete masažu od 20 minuta.

Obzirom na sol, možete malo iziritirati kožu u tom predjelu, ali kada završite masažu, obrišite je sa krpom i toplom vodom, te namažite hidratantnom kremom ili puderom za bebe.

Nakon 10 dana liječenja, doći će do poboljšanja cirkulacije, te obnavljanje hrskavice i koštanog tkiva u predjelu vrata. Nakon 5-10 ovih tretmana primjetit ćete radikalne promjene, bolji vid, jaču cirkulaciju te generalno bolji metabolizam, a bolu neće biti ni traga.

Izvor: newsfeedbalkan

Vaš komentar na članak: