22.08.2017 u 11:46 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Imam 65 godina i samo sam par puta otišla doktoru! Kako sam to postigla? Uzimala sam OVO 3 puta sedmično!

Prirodni lijekovi nude lijek za sve bolesti. Moramo unijeti više voća, povrća, biljaka i bilja ako želimo biti zdravi. Kada smo bolesni, također moramo hraniti svoje tijelo sa zdravim sastojcima.

65-godina-stara

No, potrebno je naglasiti da , kada se osjećamo bolesno, ne smijemo odmah posegnuti za lijekovima jer samo štetimo organizmu sve više i više. Postali smo ovisni o njima. Mi uvijek imamo rješenje u prirodnoj medicini.

Moramo uključiti brojne prirodne namirnice u svakodnevnu prehranu. Samo će nam to pomoći da dobijemo hranjive tvari i minerale, kao i korisna svojstva hrane koju unosimo. Jedan od začina koje moramo koristiti dan jest orogano.

Uglavnom se koristi kao začin u našoj kuhinji, ali također posjeduje brojna korisna svojstva koja možemo koristiti. Ako ga svakodnevno počnemo koristiti, naše srce će se biti zdravo.

SASTOJCI:

  • 300 ml vode
  • 3 žlice svježeg origana ili 1 žlica suhog

PRIPREMA:

Ostavite da voda prokuha. Nakon što je skuhano, naspite u čašu origano i prelijte. Pokrijte čašu 10 minuta. Nakon toga, iscijedite čaj i zasladite. Uzmite čaj barem jednom dnevno, 3 puta sedmično. Uzmi na primjer, u ponedjeljak, srijedu i petak ili kako god želite.

Izvor: prirodni-lijek.novi

Vaš komentar na članak: