28.07.2016 u 12:39 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Držite KOCKU LEDA na vratu 30 sekundi svaki dan za NEVJEROVATNE zdravstvene efekte!

Da bi zaustavili bolesti potrebno je da stavite kocku leda na vrat odmah. Ako imate poteškoća u pronalaženju prave tačke, onda bi trebali znati da je između glave i vrata. Kineska akupunktura je ovo mjesto nazvala kao Feng Fu .

kockice-led

Sve što trebate učiniti je leći na stomak i staviti kocku leda na ovo mjesto. Ako želite možete držati kocku leda sa trakom za kosu oko 15-20 minutes. Ponovite ovo dva puta dnevno u jutarnjim satima ako želite primjetiti bolje rezultate.

Prednosti Feng Fua

Možda ćete osjetiti neugodnost prvi put kada stavite led, jer je zaista hladno, a temperatura našeg organizma je veća. Ako ne možete izdržati trebali biste početi ovo raditi nakon 30 sekundi. Tokom prvih nekoliko dana možete osjetiti blagu euforiju koja je rezultat endorfina koji se oslobađa iz organizma.

Na taj način, osjećat ćete se puni energije, a to će vam pomoći sa respiratornim i kardiovaskularnim bolestima.

Ovo je vrlo efikasan postupak, jer to može pomoći da riješite mnoge druge zdravstvene probleme kao što su, neurološke bolesti, akutne gastrointestinalne i spolno prenosive bolesti, degenerativne promjene kralježnice, poremećaji štitne žlijezde, hipertenzija, artritis, gojaznost, astma, celulit, pothranjenost, poremećaji menstrualnog ciklusa, depresija, stres, umor, nesanica i psiho-emocionalni poremećaji.

Izvor: narodnamedicina

Vaš komentar na članak: