09.08.2017 u 13:03 | Zdravlje | Komentari

Dr TODOR JOVANOVIĆ: „Sve bolesti je moguće izliječiti, ali doktori ubijaju ljude! Evo i kako…“ (VIDEO)

Gost emisije „Intervju“ bio je primarijus dr sci. medicine Todor Jovanović, široj javnosti poznat kao ljekar i pronalazač preparata TODOXIN®.

Posvetio je svoj dugogodišnji naučnoistraživački rad imunologiji i virusologiji i dao veliki doprinos razumjevanju mnogih metaboličkih i imunoloških procesa u ljudskom oranizmu.

Primarijus-dr-Todor

Autor je više knjiga, članaka i studija iz oblasti medicinskih nauka i nekoliko praktičnih priručnika o ishrani i održavanju zdravlja.

Višedecenijski naučni rad na polju imunologije rezultirao je pronalaskom preparata TODOXIN®, koji je kroz svoju dugogodišnju primjenu pokazao da je, kao dodatak ishrani zdravih i bolesnih, djelotvoran u obnovi energetskog balansa i jačanju imunološkog sistema ljudskog organizma.

Preporučujemo da pogledate cio intervju i saznate više o štetnosti vakcina, o opasnostima koje prete opstanku čovječanstva, kako je Todor Jovanović držao predavanja i liječio poznate ljude širom svijeta, kako možemo da izliječimo najteže bolesti i kako da se borimo za očuvanje našeg zdravlja, o raznim anegdotama iz njegovog bogatog životnog iskustva, ali i o brojnim drugim zanimljivim temama.

Izvor: vestinet

Vaš komentar na članak: