06.12.2016 u 12:07 | Zdravlje | Komentari

Dioptrija.com – novi portal o zdravlju očiju čitateljima poklanja lasersko skidanje dioptrije

Dioptrija.com novi je portal o očnom zdravlju, a kako bi zajedno sa svojim čitateljima proslavili početak rada, Dioptrija.com poklanja lasersku korekciju vida jednom čitatelju.

Dioptrija.com

Dioptrija.com portal za sve one koji imaju problema s dioptrijom i očnim zdravljem. Na portalu možete pročitati korisne savjete i informacije o bolestima oka, greškama oka, laserskom skidanju dioptrije te i zanimljivosti o utjecaju raznih životnih stanja na zdravlje očiju. Na Dioptrija.com portalu možete saznati koje leće su najzdravije za oči, kako održavati dioptrijske naočale, što pitati doktora na oftalmološkom pregledu, a ukoliko imate bilo kakvo pitanje o zdravlju očiju, na pitanja će vam odgovoriti stručnjak za zdravlje očiju dr. Dean Šarić iz klinike Optical Express.

Prijavite se na nagradni natječaj na portalu Dioptrija.com i pošaljite fotografiju svojih najružnijih naočala. Stručni žiri redakcije odabrat će najružnije naočale i njihovog vlasnika nagraditi laserskim skidanjem dioptrije.

Ova specijalizirani portal za oftalmologiju i zdravlje očiju svakako će mnogima pomoći, a njihov stručni tim suradnika čine stručnjaci iz najboljih bolnica i privatnih klinika u Hrvatskoj.

( LijekizPrirode.com )

Vaš komentar na članak: